Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden op een effectieve manier door specialisten!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Zelf zilvervisjes bestrijden?

Wanneer zilvervisjes in huis worden ontdekt, zitten ze meestal in de buurt van voedsel of andere voorwerpen. Ze kunnen ook terugkomen in boeken, bekers, kasten, dozen, en zelfs een zak meel. Zilvervisjes zijn lichtschuw en behendig, en kunnen zich snel en soepel voortbewegen. Zodra u bijvoorbeeld het licht aansteekt, kunt u zien dat ze zo snel mogelijk proberen te vluchten.

 • Expert op het gebied van zilvervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Zilvervisjes zijn grijsachtig en ongeveer 10 millimeter lang. Daarom kan het moeilijk zijn om zilvervisjes zelf te bestrijden. Wij raden u aan op zijn minst een professionele ongediertebestrijder in te schakelen voor hulp.

zilvervisjes bestrijden
zilvervisjes

Hoe zilvervisjes voorkomen?

Zilvervisjes geven om te beginnen een onhygiënische indruk van uw omgeving. Omdat ze in vrijwel alles wat eetbaar is of in culinaire apparatuur kunnen zitten, kunnen ze voedsel snel besmetten. Zilvervisjes hebben vaak ziektekiemen of schimmels aan hun poten. Als zilvervisjes ook boeken overnemen en zich erin gaan nestelen, kunnen ze de lijm van het boek opeten, waardoor het boek uit elkaar valt.

 • Professionele zilvervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

De aanwezigheid van zilvervisjes kan na verloop van tijd een plaag veroorzaken, omdat ze voedsel kunnen onderscheppen in kleding en uw favoriete kledingstuk kunnen beschadigen. De aanwezigheid van zilvervisjes kan na verloop van tijd een plaag veroorzaken. Het is dus van groot belang om zilvervisjes te voorkomen!

Herkennen van zilvervisjes

Zilvervisjes komen veel voor in woningen en bedrijven. Ze zijn zeer veerkrachtig bij veranderingen in het weer of in de werkomstandigheden. Als gevolg daarvan kunt u zilvervisjes aantreffen in zowel verwarmde als kille locaties. Zilvervisjes worden aangetrokken door ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad. Uw kelder, schuur, badkamer, keuken of zolder zijn voorbeelden van zulke plaatsen. Het is zelden van belang of uw huis of bedrijf recent of vroeger gebouwd is. Het komt allemaal neer op de vochtigheid van het hout, toch? In vochtig hout zit voedsel voor zilvervisjes, dus het zal niet lang duren voordat er daar veel zilvervisjes zitten. Een boekenkast is ook een populaire en aantrekkelijke plek voor zilvervisjes. Hout en vooral vochtig hout zijn beide in overvloed aanwezig!

Het zilvervisje is een klein, grijs insect dat eruit ziet als een glinstering. Ze houden van plaatsen die donker en vochtig zijn. Omdat zilvervisjes van nature gevooelig tegen licht zijn, zullen ze vaak te vinden zijn op plaatsen waar u ze niet vaak aan licht blootstelt. Denk bijvoorbeeld aan uw boekenkast, onder uw hardhouten vloer, of achter de plinten op de vloer. Ze zijn ook snel voor zo’n klein diertje en flexibel, dus ze vangen kan moeilijk zijn, afgezien van het feit dat de meeste mensen ze angstaanjagende insecten vinden.

Zilvervisjes zelf bestrijden

Hoewel zilvervisjes overal kunnen opduiken, is de kans het grootst dat ze in uw huis worden aangetroffen. De reden hiervoor is dat ze zich heel gemakkelijk kunnen verbergen en daarom door velen worden onderschat. Zelf zilvervisjes bestrijden kan moeilijk zijn omdat ze zo klein zijn en zich zo goed kunnen verstoppen. Omdat er licht bij komt kijken, is het een vergissing om te focussen op alle gaten, kieren of spleten in huis. Dit zijn echter juist de plekken waar de insecten graag samenkomen om hun populatie te laten groeien. De meest effectieve strategie om zilvervisjes zelf uit te roeien is dan ook het inhuren van een professionele zilvervisjesbestrijder. Dan bent u nu aan het juiste adres. Want hoe u het ook bekijkt, u zult nooit de kennis, kunde en bestrijdingsmiddelen hebben die een professionele zilvervisjesverdelger heeft. 

Laat geen voedsel rondslingeren

Zilvervisjes houden van koolhydraten, daarom worden ze aangetrokken door zoetigheid. Als u een schaal met gesneden fruit op tafel laat staan, zullen zilvervisjes die ’s nachts graag opeten. Zilvervisjes kunnen zich ook voeden met geopende verpakkingen, omdat die een makkelijk doelwit zijn. Houd voedsel daarom gesloten of verstopt, zodat zowel zilvervisjes als ander ongedierte worden afgeschrikt om het op te eten.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het zilvervisjes bestrijden?

In geval van nood komen wij snel ter plaatse en bieden direct zilvervisjesbestrijding aan. Wij staan altijd klaar voor zilvervisjesbestrijding in geval van nood!

Wat zijn de kosten voor zilvervisjes bestrijden?

Wij kunnen pas een offerte uitbrengen nadat wij de situatie van de zilvervisjes vooraf hebben beoordeeld. We moeten eerst bij onze zilvervisjesbestrijder langs om de situatie te inspecteren. Ook kunt u meer informatie inwinnen over de kosten door onze prijzenpagina te bezoeken.

Hoe weet ik of ik zilvervisjes ik in huis heb?

Als u niet zeker weet of u zilvervisjes heeft, maak er dan een video van uw overlast en stuur die naar ons per WhatsApp. Onze expert zal u in detail laten zien met welke ongedierte u te maken heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk bij zilvervisjes bestrijden?

Onze zilvervisjesjagers gaan methodisch te werk. Eerst beoordelen ze de soort zilvervisjes, waar ze zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna zoeken ze met behulp van onderscheidend materiaal naar de bron van de zilvervisjes en adviseren ze u met de beste oplossing!

Geven jullie ook garantie voor zilvervisjes bestrijden?

Wij pakken zilvervisjesbestrijding altijd professioneel aan. De kans dat het zilvervisjesprobleem zich herhaalt is klein. Helaas kan niemand dit 100 procent van de tijd garanderen. Wij raden u dan ook aan om na het uitroeien van de zilvervisjes regelmatig een onderzoek uit te voeren. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat ze voorgoed verdwenen zijn.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het zilvervisjes bestrijden

Het is mogelijk dat zilvervisjes al schade hebben aangericht in uw huis. Dit is niet iets waar u op kunt rekenen dat uw verzekering dit dekt. Indien onze zilvervisjesbestrijding schade veroorzaakt, zullen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. In de meeste situaties zullen wij de schade vergoeden die door de opruimactie is ontstaan. Wij laten zelden schade achter, dus u hoeft zich geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor zilvervisjes bestrijden?

Heeft u contact met ons opgenomen over zilvervisjesbestrijding? Wij zullen de zilvervisjes direct voor u bestrijden. Om te beginnen zullen wij u informeren hoe lang het duurt om de zilvervisjes te verwijderen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button