Zakelijke klanten

Ongediertebestrijding voor zakelijke klanten

Alle soorten bedrijven, organisaties en instellingen

Ongediertebestrijding Tilburg is een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf dat zich ook richt op zakelijke klanten. Ongediertebestrijding en preventie zijn beschikbaar voor zowel grote als kleine bedrijven. Afhankelijk van uw wensen en de situatie kunnen wij de inspecties en behandelingen om uw schema heen regelen.

 • Voor al uw ongedierte
 • Professionele ongediertebestrijders
 • Spoeddienst 24/7

Houd uw bedrijf beschermd tegen ongedierte door deze uit uw bedrijf te houden, onveilige voedselbronnen te elimineren, de netheid te handhaven en inspecties en verdelging uit te voeren indien nodig. Voor een professionele aanpak schakelt u een gekwalificeerde ongediertebestrijder in. Stel het niet langer uit; stel uw bedrijf, investering en reputatie veilig!

kantoor-icon

Kantoorgebouwen

ziekenhuizen-icon

Ziekenhuizen en gezondheidscentra

restaurants-icon

Horeca

kantoor-icon

Supermarkten en winkels

onroerend-goed-icon

Vastgoed

industrieën-icon

Industrieterreinen

gemeente-icon

Gemeentelijke gebouwen

school-icon

Schoolgebouwen en opleidingscentra

supermarkten-icon

Winkelcentra

ongediertebestrijding-voor-bedrijven

Bedrijfsinspectie aanvragen

 • Ongedierte bestrijden op maat
 • Effectieve oplossing
 • Ongedierte voorkomen
 • Laagste tarieven
 • Gratis advies
 • Geen voorrijkosten
zakelijke-klanten

Samenwerking met professionele dak-reinigingsdiensten

In samenwerking met Dakdekker van Leeuwen voor het bestrijden van wespennesten onder dakpannen.

Maatwerk ongedierte bestrijden

Wij stellen alles in het werk om uw bedrijf vrij te houden van ongedierte, zowel binnen als buiten het bedrijf. Omdat elk bedrijf uniek is, is ook onze aanpak van het probleem altijd individueel. Wij pakken de situatie aan met een structuur die past bij uw bedrijf. Wij maken gebruik van veilige bestrijdingsmiddelen die onschadelijk zijn voor mens en dier. Hierdoor is uw organisatie beschermd en lopen u en uw medewerkers geen gezondheidsrisico’s.

 • Expert op het gebied van élk type ongedierte
 • Snel op locatie
 • Pinnen of contant betalen

Wij gebruiken de modernste technologie en technieken voor een langdurige bescherming. Bovendien bieden wij altijd persoonlijke hulp om ervoor te zorgen dat uw bedrijf volledig beveiligd is.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen?

Heeft u onmiddellijk een ongediertebestrijdingsdienst nodig? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar! Wij zijn er in een mum van tijd.

Wat zijn de kosten?

Bij diensten als ongediertebestrijding is het moeilijk om vooraf prijzen op te geven. Na een inspectie kunnen wij een transparante kostenberekening voor u maken. Als zakelijke klant komen we naar uw bedrijf voor een vrijblijvend bedrijfsonderzoek. Een indicatie van de kosten kunt u vinden op onze tarieven-pagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk?

Ongediertebestrijding Tilburg gaat methodisch aan de slag om ongedierte uit te roeien. We beginnen met het vaststellen van het soort ongedierte waar u mee te maken heeft. Vervolgens kijken we waar ze zitten en hoe lang ze er al zitten. Met onze unieke hulpmiddelen kunnen ongedierte eenvoudig worden opgespoord, dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring. Op basis van onze kennis en ervaring zoeken we een effectieve oplossing, die we direct bij de bron uitvoeren.

Geven jullie ook garantie?

Onze service is zorgvuldig en grondig. Dit verkleint de kans op herhaling. Het is echter onmogelijk om te garanderen dat het probleem volledig is verholpen. Wij raden u aan om na afloop van de behandeling een inspectie bij ons in te plannen. Zo weet u zeker dat u geen last meer zult hebben van ongedierte.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Maakt u gebruik van onze diensten om ongedierte uit te roeien? Wij pakken het probleem meteen professioneel aan. Voordat we beginnen, laten we u weten wanneer de procedure voltooid zal zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (35 stemmen)
Call Now Button