Wespennest verwijderen

Het verwijderen van een wespennest lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het zeker niet! Wespennest verwijderen? Laat het over aan een specialist!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van een wespennest verwijderen
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Waarom wespennest bestrijden

De eerste stap in het voorkomen van wespensteken is het verwijderen of zorgvuldig bestrijden van een wespennest. Wij willen dan ook benadrukken dat het nooit raadzaam is om een actief wespennest zelf te verwijderen of te bestrijden. Het nest moet eerst bestreden worden voordat u tot verwijdering kunt overgaan.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespenbestrijding
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Laat het wespennest zitten of verwijder het nadat u het wespennest heeft aangepakt. Er kan een (beginnend) wespennest zitten in de spouwmuur, onder het dak, of op de grond. Als u het op dat moment niet erg vindt, hoeft het niet weg te halen. Wespen hergebruiken hun nesten nooit, dus er is geen gevaar dat ze dat in de volgende jaren wel zullen doen. Tenminste niet op dezelfde plaats of in hetzelfde nest.

wespennest verwijderen
wespenplaag

Zelf wespennest verwijderen?

Als u weet dat een wespennest inactief is, kunt u het zelf verwijderen. Als u er moeilijk bij kunt of als het nest zich op een onhandige plaats bevindt, raden wij u aan een professional in te schakelen. 

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Zit het wespennest vol met wespen of weet u het niet zeker? Neem geen risico en schakel een ongediertebestrijder in!

Hoe kan ik een wespennest verwijderen?

Als u wilt weten hoe u van een wespennest afkomt, raden wij u aan een expert te bellen. Het is geen goed idee om dit zelf te proberen omdat het gevaarlijk en onverstandig kan zijn. Wij weten dit uit eerste hand omdat we dagelijks gebeld worden door klanten met dezelfde zorg. Wij werken op een duurzame en milieuvriendelijke manier en proberen u te ontlasten van uw werk. Er zijn echter momenten waarop u het zelf mag doen. Die nemen we hieronder graag met u door.

Wespennest zelf verwijderen

Als u een wespennest tegenkomt, bijvoorbeeld aan de muur of aan het plafond, kunt u het eenvoudig verwijderen. Het belangrijkste is dat er op dat moment geen wespen actief zijn. Wespen kunnen defensief worden en steken. Dit kan tot ernstige problemen leiden wanneer dit in de nabijheid van anderen of kinderen gebeurt. Het inhuren van ervaren wespenverdelgers wordt sterk aangeraden als u weet dat er een wespennest zit op een holle plek of een waar u niet gemakkelijk bij kunt, omdat de gevolgen schadelijk kunnen zijn!

Wespennest in huis vewijderen

Als u dagelijks wespen in uw huis ziet, is het waarschijnlijk dat ze daar een nest hebben gemaakt. Je kunt ze dan af en toe zien rondkruipen of rondcirkelen. Meestal bouwen ze nesten in holle muren, onder uw dakpannen, in uw schuur, kelder, enzovoort. Het is uiterst gevaarlijk om te proberen een wespennest te verwijderen terwijl er nog wespen in en rond het nest zitten. Het kan uw medebewoners of dierbaren irriteren. Doe het alleen zelf als u er zeker van bent dat er geen wespen meer aanwezig zijn. Huur anders een professionele wespennestverwijderaar in!

Wespennest verwijderen uit de tuin?

De wespenkoningin is degene die bepaalt waar een wespennest wordt gebouwd. Dit komt omdat zij eieren moet kunnen leggen op een veilige plaats. Het gebied kan daarom ideaal zijn om de eitjes het hele jaar door veilig te houden voor weer, klimaat en andere schadelijke wezens. Het is dus mogelijk dat er een wespennest ontstaat in de bomen of struiken van uw tuin. Als je begint te snoeien, wees dan voorzichtig. Wespen zijn vaak actiever in de lente, wanneer mensen beginnen met tuinieren. Er kan zich ook een wespennest vestigen in hoekjes en gaatjes van uw tuin waar u niet aan gedacht heeft. Denk aan bloempotten, plantenbakken, terrasplanken en boomholtes als voorbeelden van plaatsen waar een wespennest kan worden gebouwd. Wanneer een wespenkolonie trillingen van uw bewegingen opvangt, kan ze agressief worden en onmiddellijk aanvallen. In het voorjaar moet u voorzichtig zijn, vooral bij het tuinieren, want wespen zijn nog steeds actief. Het is haalbaar om een wespennest uit de tuin te verwijderen als u verantwoord en veilig weet wat u doet. Hoe dan ook, we zullen er altijd sterk op aandringen om een professionele wespenverdelger in te schakelen! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het wespennest verwijderen?

Wij kunnen met spoed bij u ter plaatse komen om een wespennest te verwijderen. 24 uur per dag, zeven dagen per week is onze spoedservice bereikbaar om te helpen met wespennest verwijderen!

Wat zijn de kosten voor wespennest verwijderen?

Het is moeilijk om een prijsopgave te doen zonder eerst de zaak te beoordelen. Onze wespennest verdelger moet de situatie inspecteren voordat we een nauwkeurige prijs kunnen geven. Op onze tarieven pagina kunt u meer informatie vinden over de prijzen.

Hoe weet ik met wat voor wespennest ik te maken heb?

Weet u niet zeker of u een wespennest heeft of niet, probeer er dan foto’s van te maken en stuur deze naar ons op. Onze wespennestspecialist informeert u graag wat voor soort wespennest u heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk?

Onze wespennestverwijderaars gaan methodisch te werk. Eerst onderzoeken we de situatie om te zien om welk wespennest het gaat, waar het zich bevindt en hoe lang het er al zit. Daarna gaan we, met behulp van deskundige apparatuur om de wespen op te sporen en een effectieve oplossing te bieden, aan de slag!

Geven jullie ook garantie voor wespennest verwijderen?

Wij gaan methodisch te werk en pakken het wespennest probleem stuk voor stuk aan. De kans dat er opnieuw een wespennest bij u thuis of op uw zaak verschijnt is daardoor klein. Perfectie is echter niet altijd te garanderen. Daarom raden wij u ook aan om na het verwijderen van het wespennest een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat u er vrij van bent.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het wespennest verwijderen?

Het is mogelijk dat het wespennest al schade heeft aangericht, zowel binnen als buiten uw huis. De kans is klein dat uw verzekering dit voor u vergoedt. Mochten er problemen ontstaan als gevolg van onze wespennestverwijdering, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Over het algemeen vergoeden wij de door ons veroorzaakte schade als dat gebeurt.

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor het wespennest verwijderen?

Heeft u ons ingeschakeld om van een wespennest af te komen? Wij zullen er alles aan doen om uw wespennestprobleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij zullen u informeren wat de behandeltijd voor het wespennestprobleem zal zijn.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button