Wespen bestrijden

Niet iedereen kan wespen bestrijden. Ongediertebestrijder Tilburg staat daarom voor u klaar!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Wespenbestrijding

Heeft u last van wespen in uw huis of bedrijf? Dan wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Wespen zien er misschien mooi uit, maar ze kunnen zeer onaangenaam zijn om mee om te gaan. Eerst en vooral moet u het wespennest lokaliseren, want als u vaak wespen ziet, is het waarschijnlijk dat ze zich in de buurt nestelen.

 • Expert op het gebied van wespen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Het kan moeilijk zijn om zelf wespen te doden. Het is niet alleen moeilijk, maar het is ook gevaarlijk. Als u wespen op een betrouwbare manier wilt bestrijden, raden wij u aan contact op te nemen met een van onze ervaren wespenbestrijders.

wespen bestrijden
wespenplaag

Voorkomen van een wespenplaag

Wespen kunnen voor veel problemen zorgen in Tilburg, vooral in de zomer. Een wespenplaag is niet ondenkbaar. De insecten kunnen kolonies vestigen aan zowel de binnen- als buitenkant van uw woning. Als ze binnen nestelen, denk bijvoorbeeld aan de kelder of zolder, is het mogelijk dat ze uw woning binnenvliegen. Het is ook mogelijk dat ze boven uw tuin zweven als ze buiten nestelen.

 • Professionele wespenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Wanneer u een grote achtertuin heeft met ruimte voor vrienden en bezoekers om van te genieten, bent u misschien geneigd om daar een barbecue of een ander evenement te organiseren. Dit kan leiden tot een ongemakkelijke en onaangename situatie wanneer u een barbecue of feest in uw tuin wilt houden met vrienden en bezoekers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u hierover vragen heeft, wij helpen u graag verder!

Wat zijn de beste manieren om van wespen af te komen?

Het voorkomen van wespenoverlast is een vraag die wij dagelijks gesteld krijgen. Wij krijgen hier vaak vragen over in het voorjaar, wanneer er veel vragen zijn. Het is bekend dat wespen vervelende insecten zijn om te verwijderen. Enige voorzichtigheid is immers geboden. Want zodra je een wesp gaat agiteren, zal hij reageren door je terug te steken. En een wespensteek kan behoorlijk pijnlijk zijn. Wespensteken zijn behoorlijk pijnlijk, en dat kan je een ongemakkelijk gevoel geven als je familie of vrienden ontvangt. Bovendien, met kinderen! Wespensteken kunnen worden bestreden door gebruik te maken van sterk ruikende geurtjes. Hiervoor zijn veel goederen op het internet te vinden. Denk aan wierook, uien, of kruidnagel als voorbeelden van sterk ruikende geuren die goed werken als wespenbestrijdingsmiddel. Wespen verafschuwen ze omdat ze een hekel hebben aan de sterke geuren.

Horren plaatsen

Het tweede alternatief is het gebruik van horren. Horren zijn een soort gaas of scherm dat u op het internet of in een ijzerwinkel kunt kopen om vliegen, muggen, bijen, wespen en ander vliegend ongedierte buiten te houden. Muggengaas kan worden gemaakt door speciaalzaken. Horren kunnen dus behoorlijk succesvol zijn. Het nadeel is dat de prijzen van horren nogal buitensporig kunnen zijn. Hordeuren zijn fantastisch om de elementen buiten te houden, maar u kunt gemakkelijk honderden euro’s uitgeven aan een hor die bedoeld is voor één deur. Met hordeuren kunt u het niet bij één deur laten, want andere deuren of ramen zijn gemakkelijk toegankelijk voor wespen. Het komt dus op uw budget aan: wilt u voor hordeuren kiezen of niet, want ze zijn niet goedkoop!

Wespen zelf bestrijden?

De sleutel tot het afweren van wespen is een aangename geur. We hebben al gezegd dat pepermunt- of citronellaolie effectief zijn tegen wespen. We willen benadrukken dat dit een enorme hulp kan zijn als het gaat om wespen zelf te bestrijden. Als u merkt dat de wespen uw huis, tuin of bedrijf al zijn binnengedrongen en u ze niet hebt kunnen voorkomen, kunt u ook andere sterk ruikende geuren gebruiken. Plaats bijvoorbeeld een paar schaaltjes ammoniak of bleekwater op plaatsen waar de wespen zich waarschijnlijk ophouden. U kunt deze sterk ruikende sprays ook gebruiken om wespen af te schrikken of te bestrijden op de plaatsen waarvan u denkt dat ze er vandaan komen. Dit soort krachtige geuren stoot wespen af, zodat u ze effectief kunt gebruiken om wespen op uw eigen terrein te weren of te bestrijden. Dit is gunstig omdat deze chemicaliën gemakkelijk verkrijgbaar en gemakkelijk te vinden zijn. Dus, maak je geen zorgen als je geen professionele wespenbestrijder bent! Andere sterke geurstoffen zijn bijvoorbeeld geconcentreerd citroenwater, limoenwater, of zelfs koffiearoma, die net zo goed werken!

Heeft u professionele wespenbestrijding nodig?

Als de voorgaande nuttige tips u niet helpen om van wespen af te komen, kan het zijn dat u een plaag hebt. Het is mogelijk dat de wespen zich in uw buurt hebben gevestigd in plaats van in uw huis. In dergelijke situaties adviseren wij een professionele verdelger in te schakelen! Zij gebruiken bestrijdingsmiddelen die voor ieder ander niet beschikbaar zijn. U bestrijdt en voorkomt dat wespen terugkeren door gebruik te maken van professionele wespenbestrijding!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor wespenbestrijding?

Wij komen zo snel mogelijk naar uw locatie omdat wij weten welk belang wespenbestrijding en spoed hebben. Ons 24/7 wespenbestrijding spoedteam is er voor u!

Wat zijn de kosten voor wespen bestrijden?

Zonder een grondige beoordeling van de wespenbestrijdingssituatie is het onmogelijk om een prijs te berekenen. Onze wespenverdelger moet eerst bij u thuis komen om de wespenplaag te inspecteren. U kunt wel een indicatie hebben van de kosten door een kijkje te nemen op onze tarievenpagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk tijdens de wespenbestrijding?

Wij zijn volledig opgeleide en ervaren wespenverdelgers die op een professionele manier te werk gaan. We beginnen met te onderzoeken om welke wespensoort het gaat, waar de wespen zich nestelen en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we specifieke wespenbehandelingen om de wespen te identificeren en te bestrijden!

Geven jullie ook garantie voor wespenbestrijding?

Wij hanteren altijd een professionele aanpak bij wespen. De kans dat de wespen terugkeren in uw huis of bedrijf is vrij klein. Niemand kan 100% beloven! Als preventieve maatregel adviseren wij u daarom om na een bepaalde periode na de wespenbestrijding een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat u vrij bent van de insecten in uw woning, bedrijf of tuin! Zo kunt u er zeker van zijn dat de wespen verdwenen zijn!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor de wespenbestrijding?

Heeft u ons ingehuurd om wespen te bestrijden? Dan zetten wij alles op alles om in één klap van de wespenplaag af te komen. Wij zullen u bij aanvang informeren hoe lang de wespenbestrijding in beslag zal nemen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button