Vlooien bestrijden

Een enkele vlo kan snel uitgroeien tot een ware epidemie!
Vlooien bestrijden? Ongediertebestrijder Tilburg!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied vlooien bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Vlooien in huis bestrijden

Als het gaat om het bestrijden van vlooien in huis, bent u bij ons aan het juiste adres. Vlooien zijn een van de meest lastige plagen om te verwijderen. Vlooieneitjes en -larven kunnen moeilijk te ontdekken zijn omdat een vlo tot twee jaar na de geboorte kan sluimeren.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vlooien
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Vlooien daarentegen kunnen zich gemakkelijk op verschillende plaatsen in huis verstoppen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gevonden in uw bed, tapijt, bank of stoelen. Daarom is het sterk aan te raden een deskundig professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. Anders kunt u ons altijd bellen en zullen wij u graag helpen.

vlooien bestrijden
vlooien

Vlooien in bed

Het eerste wat wij adviseren als u vlooien in uw huis of bed heeft, is om koel te blijven. Vlooien zijn minder gevaarlijk dan vroeger. Vroeger kregen mensen de builenpest van vlooien. Dit is tegenwoordig niet meer het geval. Ondanks het feit dat een vlo verschillende parasieten bij zich kan dragen, waaronder bacteriën en lintwormen, zijn ze meestal alleen hinderlijk.

 • Professionele vlooienbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Het is belangrijk om vlooien zo snel mogelijk te verwijderen omdat het hebben van vlooien in uw bed of huis kan zorgen voor een onfrisse uitstraling of gevoel. Daarom is het een goed idee om meteen een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen.

Wilt u af van vlooien in uw huis?

De meest voorkomende reden waarom u vlooien in uw huis zult aantreffen, is omdat u een huisdier of huisdieren heeft. Vlooien kunnen gemakkelijk van het ene dier op het andere worden overgedragen. Dit kan dus ook heel goed voor huisdieren gelden. Het schoonhouden van uw huis kan u helpen vlooien te voorkomen of te bestrijden door regelmatig in het hele huis te stofzuigen. U kunt bijvoorbeeld regelmatig het hele huis stofzuigen en het schoon houden. Als u dieren heeft, kan het bijzonder nuttig zijn om hun verblijven of bezittingen regelmatig schoon te maken. Op het internet kunt u allerlei artikelen vinden om van vlooien in huis af te komen.

Stofzuigen tegen vlooien

Vlooien zullen zich bijvoorbeeld snel verspreiden als u meubels, tapijten of vloerkleden van bepaalde materialen heeft. Vlooien kunnen in deze gebieden van het huis worden aangetroffen en er eitjes leggen. De larven kunnen dan uitkomen en zich ontwikkelen rond de kieren, naden en andere holtes. De kans dat ze snel groeien is groot. Gelukkig kunt u deze plekken bereiken met de stofzuiger. Onder banken of kasten zijn voorbeelden van plekken die goed gestofzuigd moeten worden. Zo kunt u zelf vlooien uitroeien!

Huisdieren kunnen vlooien overbrengen!

Huisdieren kunnen vlooien vrij snel in huis verspreiden. Een remedie is het aanschaffen van vlooiendruppels. Vlooien worden ervan weerhouden zich aan uw huisdier te hechten met vlooiendruppels, dat zijn bestrijdingsmiddelen die u op uw huisdier kunt aanbrengen. Vlooiendruppels zijn eenvoudig te verkrijgen via internet of bij de dierenarts. U kunt ook een vlooienkam kopen Door het haar van uw huisdier(en) hiermee te kammen, voorkomt u dat vlooien zich op hun vacht nestelen. Was gewoon de mand en spullen van uw hond of kat en u bent in een mum van tijd klaar. Dit zal eenvoudig en efficiënt voorkomen dat eitjes worden afgezet op de vacht van het huisdier! Het is ook een strategie om vlooien te bestrijden door de manden, kleren en dergelijke van huisdieren op regelmatige basis te wassen! En, idealiter tussen de 60 en 80 graden Celsius. Vlooien verzwakken bij hogere temperaturen, vooral wanneer de eitjes aan hitte worden blootgesteld. Als extra voorzorgsmaatregel kunt u de materialen ook op uw balkon of in uw tuin blootstellen aan de zon.

Geen huisdieren maar toch vlooien?

U kunt ook vlooien in uw huis ontdekken als u geen huisdier heeft. Vlooien worden aangetrokken door licht. Ze kunnen ook in de buurt van warmtebronnen worden aangetroffen. Wat kunt u doen als een eenvoudige preventieve maatregel tegen vlooien in uw huis? Steek ’s nachts een kaars aan en zet die in het midden van een bak water. De vlooien zullen door deze methode snel in de richting van het vuurlicht gaan. Ze zullen in het bad met water springen en verdrinken. Houd er rekening mee dat de kaars kan omvallen, dus ga er voorzichtig en voorzichtig mee om! Om dit effectief uit te voeren, moet de bak met water klein zijn.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor vlooien bestrijden?

Wij staan klaar om u meteen te helpen bij een noodgeval. Wij zijn op elk moment van de dag of nacht bereikbaar, ongeacht of het een noodsituatie betreft. Wij bieden een 24-uurs spoedservice op vlooienbestrijding!

Wat zijn de kosten voor vlooien bestrijden?

Het is moeilijk om een offerte uit te brengen zonder eerst de situatie voor vlooienbestrijding te beoordelen. De vlooienplaag moet in de eerste plaats worden onderzocht door onze vlooienverdelger. Wel kunt u meer informatie vinden op onze tarieven pagina.

Hoe weet ik wat voor vlooien ik in huis heb?

Als u niet zeker weet of u vlooien heeft of niet, maak dan een video van de plaag en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze vlooienexpert legt u graag uit wat voor soort vlooien u heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk?

Onze vlooienbestrijders gaan methodisch te werk. Eerst onderzoeken we de aanwezige vlooiensoorten, waar ze zich bevinden en hoe lang ze er al zijn. Vervolgens gebruiken we specifieke bestrijdingsmiddelen om de vlooien bij de bron op te sporen en een oplossing te bieden die werkt.

Geven jullie ook garantie voor vlooien bestrijden?

Wij werken altijd methodisch, beginnen bij de bron en pakken het probleem aan. De kans dat een vlooienplaag in uw huis of bedrijf terugkomt is klein. Wij kunnen dit meestal niet met 100 procent zekerheid beloven. Wij adviseren u dan ook om na afloop van de vlooienbehandeling regelmatig een vlooiencontrole te laten uitvoeren. U mag er dan op vertrouwen dat u het vlooienprobleem de wereld uit heeft geholpen!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor vlooien bestrijden?

Heeft u ons ingeschakeld om van uw vlooien af te komen? Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk uit deze vlooien situatie te krijgen. Wij vertellen u eerst over de arbeidstijd van de vlooienbestrijding voordat wij aan de slag gaan in uw huis.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button