Vliegen bestrijden

Vliegen kunnen zich snel vermenigvuldigen. Daarom helpen wij u graag met vliegen bestrijden Tilburg!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Zoemen er vliegen rond in uw huis?

Vliegen kunnen op verschillende manieren uw huis binnenkomen, en ze kunnen een probleem vormen. Het is van vitaal belang te begrijpen met welke vliegen u te maken heeft voordat u ze in huis gaat bestrijden. Niet elke vlieg kan op dezelfde manier worden aangepakt. U kunt er in ieder geval voor zorgen dat ramen en deuren goed gesloten zijn om te voorkomen dat ongewenste vliegen binnenkomen.

 • Expert op het gebied van vliegen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

De kans dat het werkt is natuurlijk klein, omdat de ramen en deuren op een of andere manier moeten worden geopend. Een vliegenhor zou dan een optie kunnen zijn. Wij raden u aan contact op te nemen met een van onze vliegenbestrijders, zodat u gespecialiseerd advies kunt inwinnen.

vliegen-bestrijden
vliegen

Waardoor worden vliegen aangetrokken?

Zoals algemeen bekend, worden vliegen aangetrokken door ruimten met veel licht. Voedsel en warmte kunnen echter ook vliegen aantrekken. Bovendien kunnen bepaalde geuren, zoals die van fruitzoetheid, ook vliegen aantrekken.

 • Professionele vliegenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

De hoge luchtvochtigheid en de hitte in uw keuken trekken in deze tijd van het jaar hun aandacht, waardoor fruitvliegjes er vaak opduiken. In de zomer zijn fruitvliegjes bijvoorbeeld heel gewoon in de keuken. Voedsel dat aan het rotten is, zoals appels en bananen, wordt een broedplaats voor eitjes. In dat geval is de kans groot dat u een vliegenprobleem krijgt.

Vliegen en hun eieren moeten worden voorkomen.

Vliegen zijn niet meer weg te denken in de wereld van vandaag, of het nu winter of zomer is. Nu het weer verandert en het klimaat verandert, maakt het niet meer uit wanneer de vliegen verschijnen. Omdat de winters nu minder koud zijn dan een paar jaar geleden, kunnen de vliegen langer overleven en vaker eitjes leggen. Daardoor is het niet langer ondenkbaar dat je in december of januari vliegen tegenkomt!

Horren laten plaatsen

Muggen zijn een andere belangrijke oorzaak van vliegenplagen. Muskietennetten zijn een goede manier om ze buiten te houden. Tuincentra en online tuinwinkels bieden muskietennetten in bijna elke denkbare kleur en stijl. Ze lijken op een scherm, dat u voor uw ramen of deuren kunt plaatsen. Op maat gemaakt muskietengaas is de beste optie omdat het uniek is voor u! Wij melden u van tevoren dat klamboes op maat nogal prijzig zijn. De installatie van een vliegenhor voor slechts één deur kan u al gauw honderden euro’s kosten. Als u het geld heeft, is het het overwegen waard. Ze zijn misschien niet goedkoop, maar ze zijn zeker beter dan niets. Vliegenhorren houden immers met succes insecten uit uw huis!

Vliegen worden aangetrokken door licht!

Veel insecten, vooral vliegende, zijn geboeid door fel licht. Daarom moet u er voorzichtig mee zijn, vooral ’s nachts. Zorg ervoor dat u geen deuren of ramen open hebt staan wanneer u ’s avonds of ’s nachts het licht aandoet. Want de kans is groot dat er vliegende insecten doorheen komen als u dat wel doet! Als het zomer is en u denkt dat u een deur of raam open moet zetten, gebruik dan hordeuren. Als u geen horren heeft of ze niet wilt kopen, is het kopen en ophangen van gordijnen of jaloezieën een goede optie. Ook al doet u het licht aan en laat u frisse lucht binnen door een open deur of raam, vliegen zullen op deze manier worden tegengehouden om het huis binnen te komen.

Vliegen bestrijden door professionals

Als u de bovenstaande maatregelen probeert en nog steeds niet van de vliegen af kunt komen, moet u deskundige hulp inschakelen voor het bestrijden van vliegen. Onze vakkundige vliegenbestrijders hebben een uitgebreide expertise in het bestrijden en voorkomen van insectenplagen! Hoewel u zelf vliegenwerende middelen kunt kopen, kunnen deze geen oplossing op lange termijn bieden voor vliegen. Daarom wordt het gebruik van professionele vliegenbestrijders sterk aangeraden, omdat zij specialisten zijn die toegang hebben tot vliegenbestrijdingsmiddelen die niet voor iedereen toegankelijk zijn. Wij zijn goed voorbereid en hebben kennis van zaken! Als u vragen of zorgen heeft, neem dan contact op met een van onze vliegenbestrijders. De experts van Ongediertebestrijding Tilburg geven u graag professionele begeleiding, zodat u de vliegenplaag meteen goed kunt bestrijden!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor vliegen bestrijden?

Het is moeilijk een schatting te geven zonder eerst de situatie te beoordelen. De vliegenbestrijder moet eerst ter plaatse komen om het vliegenprobleem te beoordelen. Bekijk onze tarievenpagina zodat u alvast een inzicht heeft op de kosten.

Geven jullie ook garantie?

Wij gaan altijd methodisch te werk, met een serieuze aanpak van het vliegenprobleem. De kans op een nieuwe vliegenplaag in uw woning of bedrijf is daardoor klein. Het is echter niet altijd haalbaar om dit 100% te garanderen. Daarom stellen wij voor dat u regelmatig preventief onderhoud laat uitvoeren om er zeker van te zijn dat het vliegenprobleem wordt aangepakt.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het vliegenprobleem op te lossen?

Heeft u onze diensten voor vliegenbestrijding aangevraagd? Wij zullen er alles aan doen om definitief van de vliegen af te komen. Wij zullen u vooraf informeren hoe lang het zal duren om van de vliegenplaag af te komen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button