Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Hier ontdekt u misschien het antwoord op uw probleem. Is er een onderwerp dat u niet ziet of waar u meer informatie over wilt?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe snel kunnen jullie komen?

In geval van nood zijn wij zo snel mogelijk bij u ter plaatse. Onze nooddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar!

Wat zijn de kosten?

Het is moeilijk een offerte uit te brengen zonder eerst de situatie te zien, dus de ongediertebestrijder moet eerst ter plaatse komen om deze te beoordelen. Meer informatie over de kosten kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Hoe weet ik watvoor ongedierte ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor ongedierte u te maken heeft, maak dan een foto en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze specialist zal u vrijblijvend informeren of aan de hand van uw foto kan worden vastgesteld met wat voor soort ongedierte u te maken heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk?

Ongediertebestrijder Tilburg gaan methodisch te werk. Eerst onderzoeken we om welk ongedierte het gaat, waar ze zich ophouden en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we speciale instrumenten om het ongedierte te ontdekken en geven we een precieze remedie direct bij de bron.

Geven jullie ook garantie?

Wij stellen ons professioneel op en pakken het probleem iedere keer gericht aan. De kans dat het probleem zich bij u thuis of in uw bedrijf opnieuw voordoet, is klein. Omdat dit echter niet altijd mogelijk is, kunnen wij geen garantie geven en adviseren wij u om minimaal één keer per jaar een preventieve controle te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat al het ongedierte uit uw woning is verdwenen.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

Het is ook mogelijk dat ongedierte al schade heeft aangericht in uw huis. Houtworm of muizen zijn twee voorbeelden van boosdoeners die schade kunnen veroorzaken. Het is onwaarschijnlijk dat uw verzekeringsmaatschappij dit vergoedt. Als onze methode van ongediertebestrijding schade veroorzaakt, zullen wij u hiervan op voorhand op de hoogte brengen. Als onze werkwijze schade tot gevolg heeft, bijvoorbeeld door onhandigheid, wordt de schade meestal door ons vergoed. Het is echter zeer ongebruikelijk dat wij dit met opzet doen en dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Heeft u ons laten komen om de plaag aan te pakken? Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om u in één bezoek van het probleem af te helpen. Voordat we aan de slag gaan, laten we u weten hoe lang het duurt voordat we van uw ongedierte af zijn.

Onze tarieven

Wij vragen altijd een vergoeding voor een inspectie. Hier wordt het probleem grondig onderzocht, alsook wat de optimale methode van herstelling zou zijn. Er zijn geen verdere kosten als het probleem onmiddelijk kan worden verholpen. Hierin zit 15 minuten bestrijding bij inbegrepen. Per extra kwartier worden er €30,- in rekening gebracht. Meer informatie is te vinden op onze tarievenpagina.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van onze afspraak?

Indien bij aankomst van onze expert niemand de deur open doet, zijn wij genoodzaakt € 75 als no-show in rekening te brengen. Gelieve ons dus minstens 24 uur op voorhand te verwittigen om uw afspraak te annuleren en te vermijden dat wij u moeten aanrekenen.

Ongediertebestrijder Tilburg!

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen
  • Professionele ongediertebestrijders
  • Snel op locatie
  • Expert op het gebied van élk type ongedierte

Gratis en vrijblijvend

Heeft u last van ongedierte en zoekt u naar een oplossing?
Dan ben je bij Ongediertestrijder Tilburg op het juiste adres!
Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button