Tarieven

Ongediertebestrijding kosten

Bedwantsen, motten, vliegen en zilvervisjes zijn slechts een paar van de ongedierte die wij kunnen bestrijden voor slechts €80*. Wij zijn specialisten in ongediertebestrijding en weten raad met hoe we elk soort ongedierte moeten verdelgen.

  • Transparante kosten
  • Effectieve bestrijding van ongedierte
  • Laagste tarieven

Heeft u een probleem met insecten? U kunt altijd contact met ons opnemen en vragen naar onze diensten.

Ongedierte bestrijding Tilburg

Heeft u vragen over ongedierte?

Maakt u zich zorgen over de kosten van ongediertebestrijding of wilt u gewoon meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Wilt u meer weten over ander ongedierte? Bel ons voor een gratis inspectie op 013 – 23 40 560.

Het probleem wordt meestal in het eerste kwartier opgelost.
Prijsindicatie voor de gemiddelde behandeling: €96,80 tot €130.

ongediertebestrijding-zakelijk

Zakelijke klanten

Onze ongediertebestrijders zijn experts op het gebied van alle soorten ongedierte. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar oplossingen op lange termijn voor uw bedrijf!

particulier

Particulier

Wij zijn een en vakkundig bedrijf dat weet wat er nodig is om snel en effectief van ongedierte af te komen. Wilt u ongedierte in huis bestrijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ongedierte bestrijden Tilburg

Kosten ongedierte bestrijden

Tilburg Ongediertebestrijding heeft jarenlange expertise in het verlenen van hulp en ongediertebestrijding. Wij vinden het van groot belang dat u te allen tijde deskundige hulp krijgt binnen een redelijke prijs en zonder verborgen kosten. Bij Tilburg Ongediertebestrijding zijn er geen verborgen kosten. Ook uw woningen of bedrijfspanden worden door ons met zorg behandeld.

  • Spoeddienst 24/7
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Pinnen of contant betalen

Prijzen ongediertebestrijding

Er zijn kosten verbonden aan de uitroeiing van ongedierte. Wat zijn echter de werkelijke kosten van ongediertebestrijding? De prijzen van ongediertebestrijding variëren naargelang het soort ongedierte en de hoeveelheid ongedierte in uw woning of bedrijfspand. De prijs van ongediertebestrijding varieert van €96,80 tot €130,-, afhankelijk van de ernst van het probleem en de tijd die nodig is om al het ongedierte te verwijderen. Tilburg Ongediertebestrijding is er om u te helpen!

Vanaf €80,00 ongedierte bestrijden

Muizen, mieren, kakkerlakken en ratten kunnen allemaal door ons bestreden worden voor slechts €80. Niets is vervelender dan muizen in uw huis omdat ze overal doorheen kauwen en uw hele voorraadkast verslinden. Dit is een moeilijk probleem om aan te pakken omdat u hun aanwezigheid pas opmerkt als ze er al zijn. Omdat muizen zich het liefst in kruipruimtes verstoppen, merkt u pas later dat ze er zijn. De eerste indicatie van muizenactiviteit in huis zijn gaatjes in voedselverpakkingen.

Kosten ongediertebestrijding vanaf €80,00

Wij verzorgen ongediertebestrijding in Tilburg omdat wij begaan zijn met uw veiligheid en gezondheid. Wij kunnen u helpen om van alle ongewenste insecten of knaagdieren af te komen, inclusief wespen, voor slechts €80. Heeft u een wespennest in of rondom uw woning? Bij Ongedestbestrijding Tilburg kunnen wij wespen voor u bestrijden. Wij staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Niets is vervelender dan het zien van een zwerm wespen in uw woning. In de meeste situaties zal het nest waar de wespen vandaan komen de bron van het probleem zijn. Wilt u van een bestaand wespennest af, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ongedierte in huis bestrijden Tilburg
echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Wij denken aan het milieu. Daarom gebruiken wij enkel milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

a-icon

Albert Kruissen

★★★★★

Wij hadden onlangs Ongediertebestrijder Tilburg over de vloer voor een bedwantsenplaag bij ons thuis. De bedwantsen waren allemaal op plekken waar wij nooit naar hebben gekeken! Gelukkig hebben ze alle verstopplekjes gevonden en goed bestreden. We zijn al een paar dagen verder en hebben nog geen spoor van een bedwants gezien.

n-icon

Nicole Den Braber

★★★★★

Wij zagen de laatste tijd veel wespen in ons tuin. Eng natuurlijk met 2 kleine kinderen. Dus hebben we ze ingeschakeld. Het bleek dat wij een wespennest hadden in ons tuin! Gelukkig hebben ze de wespennest verwijderd en de wespen die er waren bestreden. We kunnen nu gerust genieten in ons tuin.

f-icon

F.C. Kamphuis

★★★★★

De ongediertebestrijder was snel gekomen. De behandeling duurde ook niet zo lang. Binnen een half uur ongeveer waren ze al klaar en heb geen last meer van ongedierte.

d-icon

Daan Steijns

★★★★★

Een redelijk lage prijs van ze gekregen voor het bestrijden van mieren bij mij thuis. Probleem is ook opgelost. Goed werk jongens!

w-icon

Wesley Mars

★★★★★

Een betere offerte gekregen dan de 2 andere ongediertebestrijdingsbedrijven waarmee wij contact hebben opgezocht voor ons zaakje. Na de eerste bestrijding dachten we “ok, bij hun moeten we zijn”. Nu een afspraak met hun gemaakt dat ze om de maand bij ons langskomen op de zaak. Geweldige jongens en effectieve bestrijding tegen zeer lage kosten!

r-icon

Richard Kotte

★★★★★

Zij hebben echt kennis. Ze weten heel goed wat te doen om verlost te raken van al die ratten hier. Super werk!

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Call Now Button