Spinnen bestrijden

Spinnen bestrijden door professionals van Tilburg!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Wat zijn de kosten van spinnenbestrijding?

Het is wettelijk niet toegestaan om insecticiden te gebruiken om spinnen te bestrijden. Veel mensen weten niet wat ze moeten doen. Om te beginnen zal onze spinnenverdelger naar uw huis komen om de situatie te bekijken. Zij zullen de mogelijke oorzaken, zoals waterlekken of vochtproblemen, onderzoeken om te bepalen wat de beste aanpak voor u is.

 • Expert op het gebied van spinnen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Wij raden u ten zeerste aan contact met ons op te nemen zodat wij kunnen beoordelen hoe wij u kunnen helpen omdat elk scenario uniek is.

spinnen bestrijden
spinnen

Zelf spinnen bestrijden

Het zou veel tijd besparen als u van tevoren een evaluatie uitvoert om te bepalen waar de spinnen zich ophouden. Als u dit doet voordat de spinnenbestrijder er is, kunt u het hem meteen laten zien. 

 • Professionele spinnenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Het is ook een goed idee om de plekken waar de spinnen zich schuilhouden leeg te maken, zodat de spinnenbestrijder erbij kan.

Last van spinnen in huis?

Er zijn geen kortere wegen. Spinnen kunnen niet vermeden worden. Ze kunnen op bijna elke plaats worden opgemerkt en gelokaliseerd. Het is niet verwonderlijk als u thuis spinnen ziet wanneer u een raam of deur een tijdje open laat staan. Spinnen zijn niet per se schadelijk; in plaats daarvan consumeren ze ander ongedierte, zoals papiervisjes, muggen, vliegen of zilvervisjes. Het is een opluchting om tijd te besparen! Het alternatief is ook waar: Als er gewoon te veel insecten aanwezig zijn en dus spinnenvoedsel, is er een verhoogde kans dat spinnen zich snel vermenigvuldigen in huis. Dit gebeurt meestal als er weinig vogels zijn. Er is extra voedsel (insecten) beschikbaar omdat er weinig vogels zijn. Uw huis kan dus een belangrijke invloed hebben op het al dan niet krijgen van spinnen in uw woning!

Schoonmaken helpt tegen spinnen

Het spreekt voor zich dat spinnen zich niet vestigen op een plaats waar geen voedsel is. En met spinnenvoedsel bedoelen we andere insecten en/of ongedierte. Er zullen geen insecten in uw huis komen, zolang u het regelmatig schoonmaakt. Het is niet zo dat een vuilnisbak betekent dat je hem niet moet schoonmaken. Denk maar aan de fruitvliegjes die op een overvolle vuilnisbak vol onrein en niet-gerecycleerd afval afkomen.

Spinnen zelf bestrijden?

U kunt zelf spinnen verwijderen, zolang u maar geen arachnofobie heeft. Op het internet vindt u een schat aan informatie om dit veilig te doen. Het is echter ook mogelijk om dit op een snelle en goedkope manier te doen. Leg bijvoorbeeld een A4-tje met een bekertje erop om een spin te vangen. U kunt hem dan voorzichtig naar buiten kieperen zonder de spin te verwonden. U kunt ze ook gemakkelijk met de hand verplaatsen. Maak uw handpalmen hol en voeg ze samen als een bal terwijl de spin erin zit. U kunt de spin op deze manier nog steeds in bedwang houden. Vergeet niet om het spinnenweb voorzichtig te verwijderen en de omgeving goed schoon te maken na het verwijderen. Anders zullen andere spinnen zich aangetrokken voelen tot het spinnenweb omdat het ongedierte aantrekt. Voor u het weet, zijn ze er weer!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor spinnenbestrijding?

Wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn als u spinnenbestrijding nodig heeft in een noodgeval. Onze 24 uur per dag, 7 dagen per week nooddienst is beschikbaar om u te helpen met spinnenbestrijding!

Wat zijn de kosten voor spinnenbestrijding?

Zonder de omstandigheden te onderzoeken, kunnen we geen prijs geven. Om de spinnenplaag te beoordelen, moet onze ongediertebestrijder eerst de locatie inspecteren. Kijk ook op onze prijzen pagina.

Hoe weet ik wat voor spinnen ik in huis of bedrijf heb?

Als u niet zeker weet welke soort spinnen u heeft, probeer dan een video te maken en stuur die naar ons op via WhatsApp. Onze spinnenexpert zal u dan kosteloos vertellen welke spinnen u heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk binnen spinnen bestrijden?

Onze spinnenverdelgers hanteren een gespecialiseerde aanpak. We onderzoeken eerst de kenmerken van de spinnen, waar ze zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna zoeken wij met professioneel gereedschap de spinnen bij de bron en zorgen voor een effectieve oplossing voor uw woning.

Geven jullie ook garantie voor spinnen bestrijden?

Wij behandelen elke situatie met professionalisme en met succes. Hierdoor is de kans klein dat een spinnenplaag terugkomt. Wij kunnen geen 100% slagingspercentage beloven. Het is daarom aan te raden om regelmatig een controle uit te voeren om er zeker van te zijn dat er geen spinnen meer verschijnen!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het spinnenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd voor spinnenbestrijding? Dan pakken wij het probleem zo snel mogelijk aan. In eerste instantie laten wij u weten hoe lang de behandeling zal duren!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button