Rioolvliegjes bestrijden

Wij kunnen u helpen bij het bestrijden van rioolvliegjes met onze hulp!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kosten rioolvliegjes bestrijden

Wilt u weten wat de kosten zijn als een van onze rioolvliegbestrijders bij u langskomt? Neem dan direct contact met ons op, dan sturen wij zo snel mogelijk één ongediertebestrijder naar uw locatie. Deze verdelger zal een grondig onderzoek uitvoeren en een duidelijke prijsopgave geven voor het rioolvliegjes bestrijden.

 • Expert op het gebied van rioolvliegjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Helaas is het geven van een prijs over de telefoon onhandig, omdat het onmogelijk is om over de telefoon precies te beschrijven wat het rioolvliegprobleem veroorzaakt.

rioolvliegjes bestrijden
rioolvliegjes-bestrijden

Een expert inschakelen

Wij zijn aanwezig in de gehele regio en omstreken van Tilburg, en wij weten hoe wij rioolvliegjes moeten aanpakken aangezien het een probleem is waar wij dagelijks mee te maken hebben voor onze klanten. Heeft u last van rioolvliegjes in uw kruipruimte?

 • Professionele rioolvliegjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Ook dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij de situatie zorgvuldig onderzoeken en de plaag op een duurzame, efficiënte en goedkope manier bestrijden. Neem nu contact met ons op in plaats van nog langer te wachten.

Rioolvliegjesbestrijding

Wilt u weten wat de meest efficiënte aanpak is om van rioolvliegjes af te komen? Dagelijks bellen klanten ons met klachten over rioolvliegjes en met de vraag wat ze moeten doen. Het enige wat u hoeft te doen, als u voorgoed van uw rioolvliegjesprobleem af wilt, is contact opnemen met een van onze specialisten. Wij zullen een duurzame, milieuvriendelijke en succesvolle oplossing gebruiken.

Wat zijn rioolvliegjes?

Wist u dat rioolvliegjes ook wel motvliegjes en latrinevliegjes worden genoemd? Ondanks de naam, hebben we het niet over vliegen. Maar eerder, een specifiek soort mug.

De strepen op de vleugels van rioolvliegen zijn een goede indicator voor hun aanwezigheid. Het zijn geen gevaarlijke insecten, dus je hoeft niet bang voor ze te zijn. Ze zijn echter niet erg schoon. Zeker niet als deze rioolvliegjes op je lunch landen! Rioolvliegen leggen zo’n 1200 eitjes per week! Ze worden meestal binnen 48 uur geboren.

Zelf bestrijden van rioolvliegjes

Wilt u zelf proberen de rioolvliegjes te verdelgen? Bedenk dan dat dit een zekere mate van deskundigheid vereist. Om ze effectief te bestrijden, moet u eerst weten waardoor de rioolvliegjes verschijnen. Rioolvliegjes planten zich meestal voort in rioolbuizen en verstoppingen, hoewel ze ook kunnen worden aangetroffen in verstopte afvoeren. Niet altijd ziet een verstopping er duidelijk uit; hoe kunt u iets bestrijden als u het niet met uw eigen ogen kunt zien? Daarom raden wij u aan om contact op te nemen met ons ongediertebestrijdingsbedrijf in Tilburg en omstreken.

Stap 1: Zoek uit waar de rioolvliegjes hun eitjes leggen. U kunt het probleem verhelpen door te weten waar de broedplaatsen zijn (en dus ook de eitjes).

Stap 2: Problemen met de riolering?
Het is heel waarschijnlijk dat uw riolering problemen heeft, want rioolvliegjes worden erdoor aangetrokken! U kunt het beste een loodgieter bellen om uit te zoeken wat het probleem is. Wij raden u altijd aan eerst een ongediertebestrijder te raadplegen, zodat u kunt uitsluiten dat het probleem ergens anders ligt.

Stap 3: Verwijder al het afval uit uw woonruimte en maak het goed schoon. Heeft u afval in of rond uw woning? Dan moet u nu beginnen! Rioolvliegen planten zich gemakkelijker voort in gebieden waar ze een geschikte broedplaats kunnen vinden. Vuilnis is een andere veel voorkomende bron van broedplaatsen voor rioolvliegen.

Oorzaak van rioolvliegjes

Wist u dat rioolvliegjes eitjes leggen op verwarmde plaatsen? Hierdoor worden de rioolvliegjes sneller geproduceerd en kun je rekening houden met verstopte afvoeren, pijpen, kruipruimtes en verstopte riolen. Voornamelijk in vochtige, rottende ruimtes met afval.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor rioolvliegjesbestrijding?

Het is moeilijk om de kosten van rioolvliegbestrijding in te schatten. Onze rioolvliegenbestrijder kan de prijs pas bepalen als we ter plaatse zijn. Wij werken op een transparante wijze. U kunt de prijzen die wij hanteren zien op de tarievenpagina.

Geven jullie ook garantie voor het rioolvliegjes bestrijden?

We doen altijd ons best, en we nemen de rioolvliegjes situatie zeer serieus! De rioolvliegjes zullen hoogstwaarschijnlijk niet meer terugkomen. We kunnen dit echter niet met zekerheid beloven. Het is belangrijk om regelmatig rioolvlieg inspecties te laten uitvoeren om te garanderen dat er geen rioolvliegjes meer uw huis binnenkomen. Dit is de beste aanpak om ervoor te zorgen dat u beschermd bent tegen rioolvliegjes!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor rioolvliegjes bestrijding?

Heeft u al gebruik gemaakt van onze rioolvliegbestrijders om van rioolvliegen af te komen? Als dat het geval is, zullen wij er zo snel mogelijk werk van maken. We laten u van tevoren weten hoe lang het gaat duren!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button