Reviews

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen van onze klanten teruglezen.

a-icon

Albert Kruissen

★★★★★

Wij hadden onlangs Ongediertebestrijder Tilburg over de vloer voor een bedwantsenplaag bij ons thuis. De bedwantsen waren allemaal op plekken waar wij nooit naar hebben gekeken! Gelukkig hebben ze alle verstopplekjes gevonden en goed bestreden. We zijn al een paar dagen verder en hebben nog geen spoor van een bedwants gezien.

n-icon

Nicole Den Braber

★★★★★

Wij zagen de laatste tijd veel wespen in ons tuin. Eng natuurlijk met 2 kleine kinderen. Dus hebben we ze ingeschakeld. Het bleek dat wij een wespennest hadden in ons tuin! Gelukkig hebben ze de wespennest verwijderd en de wespen die er waren bestreden. We kunnen nu gerust genieten in ons tuin.

f-icon

F.C. Kamphuis

★★★★★

De ongediertebestrijder was snel gekomen. De behandeling duurde ook niet zo lang. Binnen een half uur ongeveer waren ze al klaar en heb geen last meer van ongedierte.

d-icon

Daan Steijns

★★★★★

Een redelijk lage prijs van ze gekregen voor het bestrijden van mieren bij mij thuis. Probleem is ook opgelost. Goed werk jongens!

w-icon

Wesley Mars

★★★★★

Een betere offerte gekregen dan de 2 andere ongediertebestrijdingsbedrijven waarmee wij contact hebben opgezocht voor ons zaakje. Na de eerste bestrijding dachten we “ok, bij hun moeten we zijn”. Nu een afspraak met hun gemaakt dat ze om de maand bij ons langskomen op de zaak. Geweldige jongens en effectieve bestrijding tegen zeer lage kosten!

r-icon

Richard Kotte

★★★★★

Zij hebben echt kennis. Ze weten heel goed wat te doen om verlost te raken van al die ratten hier. Super werk!

j-icon

Joshua Oude

★★★★★

Ik was bang dat ze heel vaak zouden moeten komen om te sproeien, want had wel van een buurvrouw gehoord dat ze dat heeft meegemaakt met haar ongedierteprobleem (was wel met een ander bedrijf, anders had ik ze nooit gebeld trouwens). Maar gelukkig hoefden ze na 1 keer niet meer langs te komen en zo te zien is het probleem ook volledig opgelost nu.

p-icon

P. van Amersfoort

★★★★★

Er waren enorm veel muggen in ons tuin. Vooral nu het weer begint op te warmen. Dus wij hebben een offerte aangevraagd en de prijs viel ook reuze mee. Wij hebben ze uitgeprobeerd en zijn over het algemeen dik tevreden. Wij hebben ook een paar handige tips meegekregen. Dat waarderen wij enorm. Zo kunnen wij zelf muggen in huis en tuin voorkomen en is de kans kleiner dat wij een ongediertebestrijder moeten inschakelen. Dat vond ik wel netjes en aardig van ze in plaats van verkooppraatjes waarbij ze je onder druk zetten.

y-icon

Younes Saidi

★★★★★

Ze zijn netjes op tijd aangekomen. Daarna goed gekeken waar al die beestjes zijn. Ze hebben ook overal goed gespoten. Sindsdien geen last meer van gehad. Voor zo een resultaat is het eigenlijk erg goedkoop.

f-icon

Fritz van Steensel

★★★★★

Met al die ratten de laatste tijd werd het eens tijd om professionele hulp in te schakelen. En met succes! Onze buren hebben na ons ook gelijk een belletje gepleegd voor bestrijding van ratten.

j-icon

Jordy de Boer

★★★★★

Nadat mijn opa was gestorven, was een tijdje niemand meer in zijn kamer geweest die vol met boeken zit. Uiteindelijk hebben we er allemaal kleine rare beestjes gezien. Bleken allemaal zilvervisjes te zijn. Direct een afspraak gemaakt en maar goed ook! Heel goed bestreden en geen ongedierte meer aanwezig in kamer van opa.

g-icon

G.J. Wigman

★★★★★

De laatste tijd hebben wij veel last gekregen van rioolvliegjes. Veel doen ze niet, maar het is natuurlijk geen gezicht. Dus uiteindelijk hebben we het opgegeven en zijn we toch maar een ongediertebestrijder wezen bellen. Gelukkig hebben die het goed bestreden en ons goede adviezen meegegeven over hoe we rioolvliegjes kunnen voorkomen.

m-icon

Murat Can

★★★★★

We hadden al een tijdje kakkerlakken thuis. We hebben zelf wat geprobeerd allemaal met informatie vanuit het internet. Het leek een beetje te werken, maar werd nooit echt opgelost. We schaamden om bezoek thuis te krijgen. Dus het werd tijd om toch een expert in te schakelen. Ze hebben natuurlijk effectieve bestrijdingsmiddelen, waardoor we daadwerkelijk resultaat hebben gezien van de bestrijding. Jammer dat wij er zo lang mee hebben gewacht. Dit hadden we gewoon veel eerder moeten doen.

f-icon

Familie Ermers

★★★★★

Hele fijne kerels die goed weten waarmee ze bezig zijn. Ze hebben kennis van wat ze doen en hebben goed werk gedaan.

o-icon

Oleg Bartovic

★★★★★

Geen muis meer thuis. Bedankt!

i-icon

Iris Hijlkema

★★★★★

Mieren zijn wel schattige beestjes, maar niet als je ze thuis hebt natuurlijk. Dan vind je het minder leuk om ze telkens op het aanrecht of in de kasten tegen te komen. Heb geprobeerd met azijn, citroen, zout, stofzuiger en van alles en nog wat waar internet vol mee zit, maar helaas blijven ze maar terugkomen. Gelukkig is het met de bestrijding in één keer opgelost. Al een week of 2 verder en nog steeds geen mier gezien. Had ik zelf maar niet zo veel tijd en moeite ingestoken en direct gebeld. In ieder geval blij dat ik jullie uiteindelijk toch maar heb gebeld. Nogmaals bedankt!

k-icon

Kevin Gort

★★★★★

De ongediertebestrijder weer wel raad met ongedierte, wat zeker te merken is. Je ziet al aan de houding en hoe hij begint met zijn speurwerk dat het goed zit.

w-icon

Willemijn Sanders

★★★★★

Eindelijk bij de 3e bedrijf die is langsgekomen ben ik uiteindelijk verlost van die enge beestjes die maar zitten rond te krioelen. Jammer van die andere 2 bedrijven die weggegooid geld waren. Super werk hoor, we zijn jullie zeer dankbaar!

e-icon

E.W. Baini

★★★★★

De bijen waren erg agressief wat eng begon te worden. Ben jullie zeer dankbaar dat het nu opgelost is dankzij jullie.

t-icon

The Sinner

★★★★★

Ons huis moest compleet onder handen worden genomen. Normaal kon het niet in 1 behandeling, maar dat hebben ze toch gedaan om de risico te vermijden dat het ongedierte de kamer in zou gaan in de tussentijd die al is bestreden. Ze hebben letterlijk heel het huis van top tot teen onderzocht en op vele verschillende plaatsen nestjes gevonden. Ze hebben mij ook enorm veel tips meegegeven van etensrestjes tot het wassen van kleding en schoonmaken van ons huis. Ik ben zeer goed geholpen en het probleem is in 1 behandeling definitief opgelost.

g-icon

Glenn

★★★★★

Noem jullie zelf maar Sandman, want spiderman is dood dankzij jullie. Haha, ff serieus, echt goed werk man. Ga zo door!

l-icon

Lilly Lourensen

★★★★★

We hebben vanmorgen gebeld vanwege een grote rat. Ik waardeer hun snelle reactie op ons probleem. Dit soort service krijg je niet veel meer tegenwoordig.

e-icon

Edwin van Atten

★★★★★

De bestrijder kwam snel en was vriendelijk en professioneel. Hij legde uit wat hij aan het doen was en maakte het proces zeer aangenaam.

m-icon

Marco met een C

★★★★★

We gebruiken hun diensten nu al enkele jaren en hebben alleen de hoogste kwaliteitsservice ervaren. Ons huis, omringd door bossen, blijft bijna altijd knaagdiervrij en als er een probleem is, lossen ze het meteen op.

a-icon

Anne-Marie van der Kolk

★★★★★

Uiterst servicegericht en professioneel. We hebben een maandelijks abonnement en hebben enkele zeer kleine problemen gehad met ongedierte. De ongediertebestrijder is geweldig en probeert echt ongedierteproblemen op te lossen en te voorkomen. We hebben kinderen, dus als we een kakkerlak of muis in onze badkamer zien, gaan we ervan uit dat er meer zijn en willen we dat ons huis wordt behandeld. Dit zijn aardige mensen en ze zijn een lokaal bedrijf. Ze doen goed hun best om de klanten tevreden te houden.

d-icon

Dhr. Kampman

★★★★★

Fijn gezelschap. De ongediertebestrijder die ze stuurden was op tijd en was zeer behulpzaam met zijn service. Hij ging uitgebreid in op het probleem, wat de oorzaak was en hoe hij het ging oplossen.

p-icon

Pia Veerkamp

★★★★★

Werken met Ongediertebestrijding Tilburg was geweldig! We hadden een mierenplaag wat ze hebben verholpen. Wij raden dit bedrijf aan.

w-icon

Wouter Bens

★★★★★

We waren erg onder de indruk van de klantenservice en het reactievermogen. Ze beantwoordde onze oproep onmiddellijk met een e-mail ter bevestiging van onze afspraak. Hij voerde een grondige inspectie uit en adviseerde ons wat we moesten doen om het probleem aan te pakken.

g-icon

Gineo

★★★★★

Uitstekende ervaring van eerste contact tot offerte en bestrijding. Geweldige service, geweldig personeel en geweldige ervaring.

c-icon

Cansu Kartal

★★★★★

De ongedierteverdelger heeft uitstekend werk gedaan. Keurig op tijd, en zeer grondig in de bescherming van ons huis, van binnen en buiten.

o-icon

Olga Ibrahimova

★★★★★

Fantastisch!! Ze doen geweldig werk. Goed gedaan.

r-icon

Ricardo van Rijnsoever

★★★★★

De bestrijdingsdienst arriveerde binnen het geplande tijdstip. Hij was zeer informatief en gaf ons een paar opties om uit te kiezen om ons mierenprobleem op te lossen. Hij hielp ons begrijpen hoe de bestrijding zou werken en stelde ons op ons gemak met de wetenschap dat er geen gevaar was voor onze hond. Uitstekend werk en een bedrijf dat ik graag zou aanbevelen aan een vriend of onbekende.

t-icon

Thijs de Koning

★★★★★

De bestrijder kwam de volgende dag naar ons en doorzocht ons huis. Hij nam veel tijd om onze beste opties uit te leggen, wat hij zou doen en wat niet logisch was om te doen. Hij bood ons een redelijke offerte aan.

m-icon

Mattheus Schel

★★★★★

De bestrijders waren erg behulpzaam. Wat enorm op prijs werd gesteld, was dat ik voordat de bestrijder arriveerde, een telefoontje ontving. Hij was zeer professioneel en deskundig.

f-icon

Fred Zijlstra

★★★★★

Dit zijn vakmensen. Ze antwoorden, zorgen ervoor dat je wordt ingepland en nadat ze zijn gekomen, zijn je plagen * verdwenen *. Zeer professioneel team, ik raad zeker aan om hun beschermingsplan te volgen. Mijn beestjes waren bedwantsen en sindsdien heb ik geen levende meer gezien.

g-icon

Geraldine Coolen

★★★★★

Het eerste contact is altijd snel en beleefd. Service is snel gepland voor onze behoeften. We hadden een echte expert en hij wist meteen wat het probleem was! Hij was uiterst grondig en professioneel en had natuurlijk zijn masker op.

e-icon

Eric Smale

★★★★★

Ik belde omdat we een mierenprobleem hadden langs de fundering van ons huis. We hadden de volgende dag een bestrijder die aan ons probleem werkte. Hij heeft goed werk geleverd door zijn behandelmethode uit te leggen, hoe lang het zou duren, de tijdlijn voor resultaten en goed te informeren over de kosten. Hij plaatste zijn aas en spray op verschillende plaatsen. . . inclusief een moeilijk toegankelijk gebied onder ons achterdek dat vol zat met mieren. Het aantal mieren dat we zijn tegengekomen is drastisch gedaald sinds zij zijn gekomen… en hij vertelde ons dat het probleem binnen 10 dagen opgelost zou moeten zijn. We waardeerden de snelle en grondige bestrijding.

c-icon

Carin Renes

★★★★★

Zeer professioneel en behulpzaam. De bestrijder gaf duidelijke uitleg over het probleem en bood een gepaste oplossing aan voor het probleem. Vogelwering aangebracht om te voorkomen dat vogels weer gaan nestelen. Na het werk de ruimte schoongemaakt.

m-icon

Martin Neyens

★★★★★

Iedereen was erg behulpzaam. De bestrijder deed het geweldig. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen die een ongedierteprobleem heeft. Ik had beestjes en muizen op zolder wat onderhands is opgelost.

r-icon

René Martens

★★★★★

De ongediertebestrijder was op tijd, vriendelijk en vooral eerlijk. Voor eventuele plaagproblemen die we in de toekomst hebben, zal dit bedrijf ons vast adres zijn. Kan ze niet genoeg aanbevelen.

m-icon

Mostapha Boulakhrif

★★★★★

In een keer weg al die ratten. Goeie jongens.

s-icon

Sven Mulder

★★★★★

Wil jij de beestjes kwijt die ongewenst in jouw huis zitten? Bel hen zeker! Ik heb ze gebeld en mijn huis is nu ongediertevrij.

j-icon

Jasper Coignet

★★★★★

Hij was niet alleen uiterst informatief en goed geïnformeerd, maar ook zo vriendelijk en meegaand. Hij beantwoordde al onze vragen en we voelen ons zoveel beter na de huisinspectie. We hebben kleine kinderen en 2 honden, en ongedierte is altijd zorgwekkend. Ik kan nu zeggen dat we ons veiliger en beter beschermd voelen na de bestrijding.

g-icon

Golden Touch of Midas

★★★★★

Zeer professionele en behulpzame service, bedankt! De ongediertebestrijder was zorgvuldig, betrouwbaar en gaf ons vertrouwen in zijn werk. Heel erg bedankt voor de geweldige hulp bij ons probleem.

m-icon

Michael Naron

★★★★★

Van de klantenservice tot de medewerkers die op de afspraak kwamen. Kon jullie niet allemaal genoeg aanbevelen.

i-icon

I.Y. Dabour

★★★★★

Aangekomen in het toegewezen tijdvenster. Het onderdeel van de bestrijding was het spuiten die werd goed gedaan. Zeer professioneel en zou het aanraden.

s-icon

Sarah Moukich

★★★★★

Deze gast is geweldig. Meer dan kennis op expertniveau, professioneel en informatief. Hij verzekerde ons zelfs, op ons verzoek, dat de wilde konijnen waarvan we als buren genieten, geen schade zouden oplopen. Geweldige service tegen een concurrerende prijs.

p-icon

Paul Asselt

★★★★★

Ze waren van begin tot eind met een recent ongedierteprobleem een uitstekende hulpbron en zijn dat nog steeds. Snel, vriendelijk, deskundig en een uitstekende prijs. Heeft u een plaag? Bel de beste. Een geweldig bedrijf dit.

t-icon

Tim Meijden

★★★★★

Ze kwamen op de afgesproken tijd bij mij aan en belde ook vooraf om ervoor te zorgen dat ik thuis was. Hij was beleefd en professioneel.

a-icon

Alexander Westenberg

★★★★★

Ik heb een contract met hen voor normale ongediertebestrijding en ze waren net een paar weken geleden bij mij thuis en nu na wat hevige regenval heb ik mieren in huis. Ik heb ze een e-mail gestuurd en kreeg ’s nachts een antwoord van hen voor een dag later op een zeer geschikt tijdsbestek. Geweldige klantenservice.

g-icon

Gilberto Waterman

★★★★★

Zeer professioneel, zorgzaam en begrijpend wat nodig is. Geweldig werk rondom.

d-icon

Dwayne van Hof

★★★★★

Uw communicatie met mij, de klant, was lovenswaardig. Als je zo doorgaat, blijf ik een gelukkige, vaste klant.

b-icon

Burak Sariaslan

★★★★

Professioneel verdelgerteam dat persoonlijk en gemakkelijk is om mee samen te werken. De enige reden waarom ik geen 5 sterren heb gegeven, is omdat hun beschikbaarheid niet geweldig was; Ik moest 3 dagen reserveren voordat ze een ondergronds bijennest kwamen behandelen. Anders was al het andere geweldig!

s-icon

Shala

★★★★★

Hij doorzocht mijn zolder en kantoor waar de wespen uit mijn plafondventilator kwamen en verzorgde dit gebied plus de buitenkant waar ik ze zag binnenkomen. Hopelijk verlost dit me van deze enge situatie.

v-icon

Vincent Hollenberg

★★★★★

Het is fantastisch Mijn eerste afspraak om wat kleine mierenproblemen te onderzoeken en te verhelpen was ongecompliceerd en snel, terwijl het ook grondig was. Heel erg bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om mijn hele situatie te leren kennen (een jaar oud leegstaand huis zonder ervaring als huiseigenaar, eerste huiseigenaar met een insectenfobie en een heleboel vragen!) en me overal doorheen te loodsen. Ik zou ze zeker aanbevelen!

y-icon

Yvonne Pouw

★★★★★

Wij hebben ze al drie jaar gebruikt nu. Sommige technieken zijn goed, andere niet zo veel. We hebben een bestrijdingscontract, dus we krijgen onbeperkt bezoek. Als je een niet zo goede krijgt, bel dan gewoon, ze komen er meteen weer uit. Geen probleem.

b-icon

Bianca Baselmans

★★★★★

Gebruik ze nu al een paar jaar en ben erg blij met hun muggenbestrijding en ongediertebestrijding binnen. Ze komen op tijd en voeren de service zonder incidenten uit. Komt en gaat en we weten niet eens dat hij hier is, behalve het gebrek aan ongedierte natuurlijk!!!

a-icon

Ashley Brouwer

★★★★★

We hebben net ons eerste huis gekocht en hadden ongediertebestrijding nodig om het te beschermen. We hebben onze afspraak ingepland, wat heel gemakkelijk was, en vervolgens een behandeling op ons gemak. Het team dat de behandeling deed was vriendelijk en deskundig. We hebben tot nu toe alleen de eerste behandeling gehad en merken een extreem verschil voor en na. Tot nu toe, zo goed. En geweldige service.

g-icon

Guy Verhoeff

★★★★★

Ongediertebestrijders kwamen op tijd en waren professioneel, beleefd en respectvol. Ze luisterden naar mijn zorgen en zorgden voor een perfecte oplossing. Over het algemeen leverden ze geweldige service. Dank je!

r-icon

Randall van Beek

★★★★★

Ik had een enorme bijenkorf. Een hele klus, maar goed gedaan, en we kunnen nu heerlijk slapen vannacht.

j-icon

Jimmy Zwanenburg

★★★★★

Ik had er het volste vertrouwen in dat ze de taken mede volledig vervulden.

r-icon

Ron Linnartz

★★★★★

Omdat het buiten koud wordt, heb ik een muis in mijn appartement gezien. Ik werd buitengewoon goed geïnformeerd en kreeg informatie over mijn knaagdiersituatie. Hij was op tijd en voor hem deed hij waarschijnlijk gewoon zijn werk, maar voor mij deed hij het onmogelijke.. 5 sterren is niet genoeg misschien 10 of 20.. Ik ben erg blij!

m-icon

Marvin Scheurwater

★★★★★

Zeer goede waarde voor het geld. Ik heb een paar behandelingen nodig gehad om van de wespen af te komen, maar ik ben zeer tevreden. Altijd op tijd of eerder. Goede communicatie, zeer professioneel.

a-icon

Abdelfattah Ouarda

★★★★★

Belde ze op in april om een mierenprobleem op te lossen. Ik heb geen mieren meer gehad sinds de eerste behandeling. Zeker aan te raden.

s-icon

S.K. Elsinga

★★★★★

Prima service wederom! De jonge heer die naar kwam (het spijt me dat ik zijn naam ben vergeten) was vriendelijk, op tijd, communiceerde goed en verwijderde vol vertrouwen het wespennest van de top van de dakrand van ons huis !! Jaaaa!! Dankjewel, goed werk geleverd!

p-icon

Pablo Delgado

★★★★★

Verliep heel vlot. Geen problemen. Lage prijs betaald.

j-icon

Jennifer Van Huisstede

★★★★★

Het nest is weg. Heel erg bedankt!

s-icon

Stewie Smal

★★★★★

Wij zijn erg blij met de bestrijding. Ze komen eens per kwartaal en spuiten voor insecten en ander ongedierte binnen en buiten ons huis. De ongediertebestrijders zijn zeer kundig, professioneel en vriendelijk. Op basis van onze persoonlijke ervaring raad ik ze ten zeerste aan.

d-icon

Dirk van Kooi

★★★★★

Nooit problemen gehad na behandelingen. Dit laatste bezoek was voor het verwijderen van het wespennest. Ik was onder de indruk van het vertrouwen dat de verdelger had om het nest te verwijderen!

e-icon

Eddie Goossens

★★★★★

We waren erg blij om met echte professionals om te gaan. Snelle reactie, beide keren keurig op tijd, hebben ze goed gewerkt, tot nu toe goede resultaat behaald. Zal ze bij iedereen aanbevelen. We hopen dat we ze niet meer nodig zullen hebben, maar als het nodig is, bellen we ze weer. Dank u voor uw service.

f-icon

Feiko van der Mierden

★★★★★

Fantastisch gedaan, aangekomen op het moment dat ze zeiden dat ze zouden doen, geweldige service! ! Zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil laten bespuiten voor insecten. Zal ze opnieuw bellen sws.

m-icon

Maykel Ringnalda

★★★★★

Een aanrader voor elk ongediertebestrijdingsprobleem. Zeer professioneel. We hadden een mierenprobleem en de specialist van Ongediertebestrijder Rotterdam legde aas en adviseerde ons om het te verwerken. Erg blij met het resultaat. GEEN MIEREN MEER!!!!

c-icon

Chris Strijbis

★★★★★

Ik moet alleen zeggen dat ik zo blij ben dat we zijn overgestapt. Dit bedrijf is de beste, altijd vriendelijk en gastvrij. We hadden een klein noodgeval en hij kon ons in zijn agenda plaatsen.

a-icon

Aart Gibbels

★★★★★

Hij heeft veel verstand van zijn vak en zorgt ervoor dat de klant tevreden is. Zolang ze zo doorgaan, blijf ik klant.

o-icon

Olivia van Beek

★★★★★

Van grote waarde en kwaliteit.

y-icon

Yahia Nasiri

★★★★★

Ik vertelde hen mijn wespenprobleem. Ze hebben me een offerte gegeven. De volgende dag kwamen ze aan. Ze hebben mijn probleem snel verholpen. Ze waren beleefd en professioneel.

s-icon

Sebastiaan Paassen

★★★★★

Mijn ervaring met dit bedrijf was geweldig. De bestrijder was op tijd en hij is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben blij dat hij langskwam. Hij was zeer deskundig en hij deed een grondige inspectie zowel buiten als binnen het huis.

a-icon

Arie van Elten

★★★★★

Dit bezoek was uitstekend en hij verwijderde een bijennest dat zich in onze kelder bevond en nam alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat dit hopelijk het laatste bezoek zal zijn.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Wij denken aan het milieu. Daarom gebruiken wij enkel milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Call Now Button