Papiervisjes bestrijden

Wees altijd op tijd! Wij zullen u helpen om papiervisjes te bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Bestrijden van papiervisjes

Papiervisjes zijn een moeilijke soort om mee om te gaan als je het zelf wilt doen. Ze worden overdag zelden gezien, waardoor dit voor sommige individuen een worsteling wordt. Dit kan ertoe leiden dat mensen denken dat ze een ongrijpbare vijand te lijf gaan.

 • Expert op het gebied van papiervisjes bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Daarom raden wij u aan een professionele papiervisjesverdelger in te schakelen. Bespaar tijd en moeite door het allemaal zelf te doen, en laat onze ongediertebestrijders het voor u doen! Wij weten precies hoe papiervisjes voorkomen en bestreden moeten worden, dankzij onze expertise en vaardigheden.

papiervisjes bestrijden
papiervisjes

Papiervisjes en zilvervisjes verschillen

Het zilvervisje en het papiervisje zijn twee soorten van hetzelfde familie die er verschillend uitzien en verschillende kenmerken hebben. In vergelijking met papiervisjes verkiezen zilvervisjes een hogere vochtigheidsgraad. De lengte van een zilvervisje kan gemiddeld enkele millimeters langer zijn van die van een papiervisje.

 • Professionele papiervisjesbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Wat bestrijding betreft, zijn deze kenmerken meestal onbelangrijk omdat de aanpak van beide insecten over het algemeen vrij gelijkaardig is. Daarom is het sterk aan te raden een deskundige ongediertebestrijder in te schakelen!

Papiervisjesbestrijding

Heeft u papiervisjes in uw huis, tuin of bedrijfspand gezien? Dat komt omdat papiervisjes graag op plaatsen komen waar het vochtig is. Denk aan het keukenkastje, maar ook aan andere kasten of badkamers. Insecticiden zijn de meest effectieve manier om papiervisjes te bestrijden. Ze zijn te koop via internet of in dierenwinkels. Ze hebben echter een nadeel: ze zijn niet erg efficiënt. Papiervisjes zijn soms resistent tegen insecticiden die particulieren buiten kunnen gebruiken. De term resistent verwijst naar de immuniteit van een papiervisje tegen de pesticiden, wat betekent dat ze resistent zijn. Ze kunnen op zichzelf overleven, dus u zult hoe dan ook met papiervisjes opgescheept zitten. Wij raden u aan een deskundige papiervliegjesverdelger in te schakelen in plaats van zelf moeite en energie te steken. Onze specialisten hebben insecticiden in hun arsenaal waar papiervisjes niet omheen kunnen!

Papiervisjes bestrijden in huis?

Wij raden u af om te proberen papiervisjes thuis zelf te bestrijden. U kunt het natuurlijk wel meteen proberen, maar als u ze niet kunt uitroeien, krijgt u te maken met een plaag. Als dat het geval is, wilt u deskundige hulp. Papiervisjes kunnen zich verstoppen (of laten zien) in kleine ruimtes, zoals gaten en naden. Ongemakkelijke plekken die niet voor iedereen gemakkelijk toegankelijk zijn, moeten worden behandeld met een hogedrukspuit.

De ongediertebestrijders zullen alles waar papiervisjes op kunnen kruipen of rond kunnen sluipen aanpakken en ervoor zorgen dat ze goed worden schoongemaakt. Als u merkt dat de papiervisjes uw kleren of romans thuis hebben aangevreten, kunt u ze een dag invriezen om ervoor te zorgen dat de papiervisjes worden verwijderd; als de kleren of boeken echter niet ernstig zijn beschadigd door de papiervisjes, heeft het geen zin dit te doen. Anders zijn ze gewoon afval.

Spray voor papiervisjes

U kunt ook zelf proberen papiervisjes te bestrijden, zoals we al eerder hebben gezegd. U kunt hiervoor bepaalde sprays krijgen in dierenwinkels of via het internet. De spray kan worden gebruikt in afgesloten ruimten waar de papiervis zich zou kunnen verstoppen. Het is volkomen aanvaardbaar om de spray op deze kleine plaatsen aan te brengen. Het wordt echter afgeraden de spray te gebruiken op kleding, voedsel of meubilair. Uw buren of kinderen kunnen deze dingen gebruiken, en als zij worden blootgesteld aan het effect kan dat negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid. Wees dus voorzichtig bij het hanteren ervan! Als u meer informatie nodig hebt, bekijk dan video’s of lezingen op het internet als de instructies in de bijsluiter niet voldoende informatie geven. Als u er echt niet uitkomt, kunt u altijd overleggen met een van onze professionele papiervliegverdelgers voor deskundige bestrijding van papiervisjes. 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het papiervisjes bestrijden?

Wij kunnen snel reageren in geval van nood bij de bestrijding van papiervisjes! Onze 24/7 spoedservice kan u op elk moment van de dag of nacht helpen met papiervisjesbestrijding!

Wat zijn de kosten voor het papiervisjes bestrijden?

Zonder de papiervisjes bij u te zien, is het moeilijk om u een offerte te geven. Onze verdelgers moeten eerst bij u ter plaatse komen om de omvang van het probleem te beoordelen. U kunt wel alvast op de tarieven pagina kijken voor een indicatie.

Geven jullie ook garantie voor papiervisjesbestrijding?

We gaan echter professioneel aan de slag en bestrijden de papiervisjes effectief. De kans dat het papiervisjesprobleem in uw huis of bedrijf terugkeert, is dus vrij klein. We kunnen dit echter niet altijd honderd procent beloven. Daarom is het raadzaam om na een bepaalde tijd na de papiervisjesbestrijding ons in te schakelen voor onderhoud, om er zeker van te zijn dat u niet meer door ze wordt geplaagd. Op deze manier bent u er zeker van dat de papiervisjes niet meer terugkomen!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de papiervisjesbestrijding?

Het is mogelijk dat de papiervisjes van uw huis al schade hebben aangericht. De kans klein is dat uw verzekering dit dekt. Is er sprake van materiële schade als gevolg van onze papiervisjesbestrijding? Dan vergoeden wij meestal de schade als dit gebeurt. Gelukkig komt dit niet vaak voor, en hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het papiervisjesprobleem op te lossen?

Heb je ons ingeschakeld om papiervis te bestrijden? Natuurlijk, we zullen proberen alles in een keer te doen. We zullen u laten weten hoe lang het duurt om van de papiervisjes af te komen voordat we beginnen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button