Over ons

Deze website wordt u aangeboden door Strada Online Marketing. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met ongediertebestrijders die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland.

Ongediertebestrijder Tilburg

Al vele jaren bestrijden wij ongedierten in Tilburg en omgeving. Elk soort ongedierte kan worden aangepakt door onze ervaren ongediertebestrijders. Al onze medewerkers hebben een ruime expertise als ongediertebestrijder. Wij werken altijd op een manier die rekening houdt met mens en milieu.

  • Expert op het gebied van élk type ongedierte
  • Voor particulieren en zakelijke klanten
  • Klant = koning!

Wij geven advies op maat, naast het uitroeien van ongedierte.

Ongediertebestrijding Tilburg
ongediertebestrijding-zakelijk

Zakelijke klanten

Onze ongediertebestrijders zijn experts op het gebied van alle soorten ongedierte. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar oplossingen op lange termijn voor uw bedrijf!

particulier

Particulier

Wij zijn een en vakkundig bedrijf dat weet wat er nodig is om snel en effectief van ongedierte af te komen. Wilt u ongedierte in huis bestrijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ongedierte bestrijding Tilburg

Ongedierte professioneel bestrijden

Wij behandelen ongedierte voor zowel commerciële als particuliere klanten op een vakkundige manier. Wij staan gereed voor je om je te helpen met het verdelgen en verhelpen van wespennest, muizen, ratten, rioolvliegjes, spinnen, kakkerlakken, vliegen, boktor, wespen, mieren, vlooien, motmuggen, bedwantsen, duiven, houtworm, kevers, mollen, motten, muggen, papiervisjes, zilvervisjes en zwam.

  • Professionele ongediertebestrijders
  • Pinnen of contant betalen
  • Spoeddienst 24/7

Ongedierte in Tilburg bestrijden? Vraag een vrijblijvende gratis offerte aan!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Wij denken aan het milieu. Daarom gebruiken wij enkel milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen:

a-icon

Albert Kruissen

★★★★★

Wij hadden onlangs Ongediertebestrijder Tilburg over de vloer voor een bedwantsenplaag bij ons thuis. De bedwantsen waren allemaal op plekken waar wij nooit naar hebben gekeken! Gelukkig hebben ze alle verstopplekjes gevonden en goed bestreden. We zijn al een paar dagen verder en hebben nog geen spoor van een bedwants gezien.

n-icon

Nicole Den Braber

★★★★★

Wij zagen de laatste tijd veel wespen in ons tuin. Eng natuurlijk met 2 kleine kinderen. Dus hebben we ze ingeschakeld. Het bleek dat wij een wespennest hadden in ons tuin! Gelukkig hebben ze de wespennest verwijderd en de wespen die er waren bestreden. We kunnen nu gerust genieten in ons tuin.

f-icon

F.C. Kamphuis

★★★★★

De ongediertebestrijder was snel gekomen. De behandeling duurde ook niet zo lang. Binnen een half uur ongeveer waren ze al klaar en heb geen last meer van ongedierte.

d-icon

Daan Steijns

★★★★★

Een redelijk lage prijs van ze gekregen voor het bestrijden van mieren bij mij thuis. Probleem is ook opgelost. Goed werk jongens!

w-icon

Wesley Mars

★★★★★

Een betere offerte gekregen dan de 2 andere ongediertebestrijdingsbedrijven waarmee wij contact hebben opgezocht voor ons zaakje. Na de eerste bestrijding dachten we “ok, bij hun moeten we zijn”. Nu een afspraak met hun gemaakt dat ze om de maand bij ons langskomen op de zaak. Geweldige jongens en effectieve bestrijding tegen zeer lage kosten!

r-icon

Richard Kotte

★★★★★

Zij hebben echt kennis. Ze weten heel goed wat te doen om verlost te raken van al die ratten hier. Super werk!

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Call Now Button