Muizen bestrijden

Muizen bestrijden; effectief en snel!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Muizenplaag voorkomen!

Het is mogelijk dat u op deze pagina terecht bent gekomen nadat u bijvoorbeeld een muis in uw huis hebt gezien. Het kan ook zijn dat u sporen (bijvoorbeeld uitwerpselen) van muizen heeft opgemerkt. Het is aannemelijk dat er veel muizen binnen en buiten uw huis zijn. Muizen leven nooit alleen, en ze zijn altijd druk in de weer in gezinnen!

 • Expert op het gebied van muizen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Muizen zijn niet alleen vies en onaangenaam; ze kunnen ook aanzienlijke schade aanrichten. Denk bijvoorbeeld aan het knagen aan kabels, maaltijden of meubels. Daarom moet u muizen bestrijden!

Als tijdelijke oplossing kunnen muizenvallen binnen en buiten het huis geplaatst worden. Dit is echter slechts een korte termijn oplossing in plaats van een langdurige oplossing. Onze muizenverdelgers beschikken over alle informatie en vaardigheden om u te helpen bij het voorkomen van een muizenplaag!

muizen bestrijden
muizen

Hoe kan ik muizen herkennen?

In de meeste gevallen zijn muizen gemakkelijk te zien in een huis. Het begint met het herkennen van muizenkeutels die in huis worden achtergelaten. De vlokgrootte van muizenuitwerpselen is zwart. Ze hebben ook een intense geur, een beetje zoals die van rattenslangen. Daardoor kan de urinegeur ook op veel plaatsen worden waargenomen.

 • Professionele muizenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Als u toch sporen van muizen ziet, zijn er verschillende andere soorten tekenen waar u op moet letten. Andere aanwijzingen zijn: Als een knaagdier tunneling activiteit wordt opgemerkt in uw kelder en geen andere dieren zijn gezien.

U zult ook de volgende factoren opmerken als u muisuitwerpselen rond uw huis vindt: Als uw voorraadkast echter uit elkaar is gescheurd of aangevreten, is het waarschijnlijk dat muizen erachter zaten. Dus, helaas, alles moet worden weggegooid. Herinnert u zich een van deze scenario’s? Als u een van deze scenario’s herkent, is de kans groot dat u muizen in uw huis heeft!

Muizen bestrijden?

Het is geen geheim dat het onaangenaam is om een muis in huis te hebben. Voor veel mensen is het hebben van muizen in huis een herkenning. Het is vaak moeilijk om ongedierte buiten de deur te houden omdat je toch minstens één raam of deur open moet laten staan. Met het veranderen van de seizoenen en het weer is het duidelijk dat er een toename is van het aantal mensen dat geplaagd wordt door muizen in huis. Muizen kunnen ook langer wachten met hun winterslaap naarmate de seizoenen milder worden. Hierdoor kunnen ze ook sneller groeien en zich sneller vermenigvuldigen. Het is dan ook waar dat ongediertebestrijdingsbedrijven het aantal muizen dat zij onder controle hebben, de laatste tien jaar hebben zien toenemen!

Muizen vangen

Muizen kunnen een ravage aanrichten in uw huis. Ze kunnen vooral onaangenaam en hinderlijk zijn als u bezoek wilt ontvangen. Het kan echter nog erger: muizen kunnen ook uw voedsel binnen verorberen! Want de mogelijkheid van ziekteoverdracht is nu niet uitgesloten. De reden waarom de muizen binnen kunnen komen, is dat ze worden aangetrokken door het gemak van het voedsel dat u binnen heeft staan. Als bijvoorbeeld het afval van de buren op straat wordt gegooid voor vogels of eenden buiten, zal dit knaagdieren aantrekken. Daarna zullen ze zich in de omgeving vestigen en woekeren. Ze laten de kans niet voorbijgaan om zo snel mogelijk een huis binnen te dringen! De schrijnende waarheid is dat muizen ongeveer vijf jongen per keer kunnen voortbrengen. Muizen zijn over het algemeen in staat om al na drie maanden jongen te produceren. Het gevolg is dat de muizenpopulatie exponentieel groeit!

Gebruiken van een muizenkooi

Om ze te vangen kan een specifieke muizenkooi worden gebruikt. Muizenkooien zijn gemakkelijk verkrijgbaar in dierenwinkels en online dierenwinkels. Dit is een geweldige techniek om muizen te vangen, omdat u ze niet hoeft te doden. U kunt een enorme muizenkooi kopen en meerdere muizen in één keer vangen, en ze dan veilig buiten vrijlaten als u de ruimte heeft. Het is belangrijk dat u de kooi regelmatig controleert, want als u te lang wacht, kunnen muizen erin vast komen te zitten en sterven. Dit kan te wijten zijn aan angst of gewoon gebrek aan voedsel.

Muizenvallen gebruiken

Het gebruik van een muizenkooi is natuurlijk niet zo effectief als een muizenval. Muizen kunnen levend uit een muizenval worden gehaald, maar ze kunnen hoe dan ook terugkeren naar het huis. De klem van een muizenval klemt snel dicht in één beweging, waardoor het knaagdier onmiddellijk wordt gedood en niet meer kan terugkeren. Het is ook een slecht idee om niet opgegeten voedsel langer dan 24 uur in de val te laten zitten. Als u dat niet doet, zal de muis zich voortplanten en zal het moeilijk zijn om er meteen vanaf te komen. Vergeet niet dat u uw muizenval regelmatig moet inspecteren om te zien of er een muis in zit of niet. Anders kan een dood muizenkarkas gaan rotten, waarbij een geur vrijkomt die snel in de hele omgeving doordringt!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het muizen bestrijden?

Wij zijn snel ter plaatse als er sprake is van een muizencalamiteit. Onze 24-uurs spoeddienst is voorbereid op de bestrijding van muizen!

Wat zijn de kosten voor muizen bestrijden?

Het is onmogelijk om een offerte uit te brengen zonder eerst de muizensituatie te bekijken. De muizenverdelger moet eerst ter plaatse gaan om de omvang van de muizenplaag te beoordelen.

Hoe weet ik wat voor muizen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet welke muizen u heeft, maak er dan foto’s van en stuur de beelden naar ons op. Onze muizenspecialist zal de muizen die u heeft vrijblijvend identificeren!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk bij muizenbestrijding?

Onze muizenverdelgers gebruiken een gerichte techniek. We gaan eerst na om welke muizensoort het gaat, waar de muizen zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we sensoren om de muizenbron te identificeren en een haalbare oplossing te bieden.

Geven jullie ook garantie bij muizen bestrijden?

Muizen bestrijden doen wij altijd op een specialistische manier en wij lossen het probleem effectief op. De kans dat de muizen terugkomen in uw huis of bedrijf is minimaal. Er is echter geen garantie dat ze niet meer terugkomen. Daarom adviseren wij u om enige tijd nadat de muizen zijn verdwenen een preventieve inspectie te laten uitvoeren. U kunt er dan zeker van zijn dat u van de muizenplaag af bent.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de muizenbestrijding?

Het is ook mogelijk dat de muizen in uw huis al schade hebben aangericht. U krijgt dit dan niet vergoed, zoals bij de meeste verzekeringen het geval is. Wij zullen u op de hoogte stellen als onze muizenbestrijdingsprocedure schade veroorzaakt. Wanneer schade door ons is veroorzaakt, dekken wij over het algemeen de kosten van herstel. Dit komt echter zelden voor, dus maakt u zich daar geen zorgen over!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om voor de muizenbestrijding?

Heeft u ons ingeschakeld voor de bestrijding van uw muizen? Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om uw muizenprobleem zo snel mogelijk te verhelpen. Om de muizen uit te schakelen, vertellen wij u van tevoren hoe lang de bestrijding zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button