Muggen bestrijden

Muggen bestrijden? Effectieve bestrijding tegen een scherp tarief!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied muggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele muggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Professioneel muggen bestrijden

Waarom zijn muggen zo overheersend in de slaapkamer? Dat zou je kunnen denken. Muggen worden aangetrokken door uw lichaamsgeuren en kooldioxide uit uw adem. Zelfs als u een kamerspray, deodorant of iets dergelijks gebruikt om de muggen te misleiden, zal het u niet veel helpen. Dit is te wijten aan het feit dat de geuren afkomstig zijn van binnen het huis.

 • Expert op het gebied muggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u muggen uit uw slaapkamer kunt houden. Ongediertebestrijding Tilburg is een expert in het bestrijden van muggen!

muggen bestrijden
muggen

Effectieve muggenbestrijding

Muggen kunnen voor iedereen vervelend zijn. Muggen kunnen iemands slaap verstoren, vooral in de zomer. Een muggenbeet kan dagenlang blijven zitten en irritante symptomen veroorzaken. Muggen zijn een van de meest verafschuwde plagen.

 • Professionele muggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Als u een muggenplaag op eigen houtje wilt bestrijden, kan dat lastig zijn. Omdat het niet altijd duidelijk is waar het probleem vandaan komt, komen onze professionele ongediertebestrijders graag bij u langs om te ontdekken wat de oorzaak van de muggenplaag is.

Muggen in huis bestrijden

Muggen zijn in Tilburg niet te vermijden, vooral niet tijdens de zomermaanden. Ze verstoren niet alleen onze nachtrust, maar maken ons ook gek in ons dagelijks leven. Het is nog veel vervelender als er muggen over uw bedrijf zoemen. Gelukkig zijn er een aantal methodes om muggen te bestrijden. De eerste oplossing die u kunt proberen is een muggenafweermiddel dat pesticiden bevat.

Gebruik van muggenspray

De muggenspray, vaak bekend als insectenspray, doodt alle muggen in een bepaalde ruimte. Dit is goed nieuws, want binnen een minuut kunnen de muggen al op de grond zitten als u de ruimte goed heeft bespoten. Het is ook goed om te weten dat insectensprays in Nederland vaak onderworpen zijn aan strenge gezondheidsnormen voor zowel mens als milieu. Als u er dus niet te veel van gebruikt en de hele spuitbus in een ruimte leegspuit, zal de spray voor niemand schadelijk zijn voor de gezondheid. Bijgevolg moet u er ook zorgvuldig mee omgaan. Lees daarom goed de gebruiksaanwijzing op de spuitbus!

Weren van muggen

Muggensprays zijn een snelle oplossing die goed werkt. Niet alle mensen hebben daar echter zin in. Misschien doet u het liever wat rustiger aan en gebruik je een alternatieve aanpak, daarom kunt u ook kiezen voor muggenwerende middelen. U kun dit ook gebruiken als aanvulling op uw muggenwerend middel want dan bent u dubbel zo beschermd. Muggen kunnen worden afgeschrikt met zaken als stilstaand water. Ze hebben stilstaand water nodig om hun eitjes in te leggen, zodat de muggenlarven zich daar kunnen ontwikkelen. Daarom adviseren wij u ervoor te zorgen dat stilstaand water voldoende wordt afgedekt. Denk aan regentonnen, plantenbakken, bloempotten of dakgoten. Het is moeilijker als u in de buurt van een vijver woont, want “alleen afdekken” is niet genoeg. Omdat muggen eitjes kunnen leggen in vijvers, is een techniek om ze te bestrijden het plaatsen van vissen in de vijver en ze zich te laten voeden met muggeneitjes.

Horren tegen muggen

Muggen kunnen ook worden voorkomen door het gebruik van muskietennetten of gewoon raamhorren. Met deze methoden kunnen muggen uit uw huis worden geweerd. De kosten van horren zijn een nadeel. Een klamboe voor één deur kan honderden euro’s kosten! Het is dus aan u en uw financiële situatie om te bepalen of u er al dan niet gebruik van moet maken. U kunt er ook voor kiezen alle ramen en deuren open te laten, zodat de wind vrij naar binnen kan stromen. Muggen houden niet van harde wind, waardoor de kans groter is dat ze door de wind uit uw huis worden verdreven.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor muggen bestrijden?

Wij zijn snel ter plaatse in geval van muggenbestrijding of een noodgeval. Onze nooddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

Wat zijn de kosten voor muggen bestrijden?

Het is moeilijk om een schatting te geven zonder eerst de muggen situatie te zien. Onze muggenbestrijder moet eerst ter plaatse komen om de situatie te beoordelen. Klik hier om meer informatie over de prijzen te vinden.

Hoe weet ik wat voor muggen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor soort muggen u te maken heeft, maak dan foto’s van de insecten en stuur deze via e-mail naar ons op. Onze muggenexpert zal u dan beschrijven met wat voor soort muggen u te maken heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk bij muggenbestrijding?

Muggenbestrijders gaan methodisch te werk. Eerst onderzoeken we om welke muggen het gaat, waar de muggen zich ophouden, en hoe lang de insecten er al zijn. Daarna zetten we gespecialiseerde apparatuur in om de muggen bij de bron te monitoren om zo tot een succesvolle oplossing te komen.

Geven jullie ook garantie voor muggen bestrijden?

Wij gaan altijd op een professionele manier en met respect voor het probleem te werk. Het is onwaarschijnlijk dat muggen terugkeren in uw huis of bedrijf. We kunnen dat niet altijd 100 procent van de tijd beloven. Daarom is het raadzaam dat we na een bepaalde tijd terugkomen voor een controle om te bevestigen dat ze weg zijn. Op die manier bent u er zeker van dat de muggen niet meer aanwezig zijn!

Hoe vaak moeten jullie langskomen voor muggenbestrijding?

Heeft u ons ingehuurd om de muggen te bestrijden? Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk van de muggen af te komen. Wij zullen u van tevoren informeren over hoe lang het zal duren om van de muggen af te komen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button