Motmuggen bestrijden

Ongediertebestrijding Tilburg kan effectief motmuggen bestrijden en voorkomen!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Motmuggenbestrijding

Motmuggen zijn kleine, gevleugelde insecten die problemen kunnen veroorzaken voor huiseigenaren en bedrijven. Ze duiken vaak op bij mensen thuis of in een bedrijf. Zo helpen wij onze klanten dagelijks in de strijd tegen motmuggen. Wij hebben in de loop der jaren op dit gebied een track record van succes opgebouwd.

 • Expert op het gebied van motmuggen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Motmuggen verspreiden en voortplanten zich snel, dus een plaag is vrij bedreigend. Vermijd daarom dat u lastig gevallen wordt door motmuggen in uw huis of bedrijf en roep de hulp in van een professionele motmuggenverdelger. Motmuggen kunnen wel 100 eitjes per dag leggen!

motmuggen bestrijden
motmuggen

Herkennen van een motmuggenplaag

De kans dat u in de zomer last heeft van muggen is het grootst. Het maakt niet uit of het een warm, droog seizoen is of een nat seizoen. Het feit dat motmuggen geen sterk vliegvermogen hebben, is een van de meest zichtbare indicatoren van hun aanwezigheid.

 • Professionele motmuggenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Motmuggen vliegen over het algemeen tussen 1 en 2 meter per vliegbeurt. Dit betekent dat ze in de buurt van de aantrekkende invloed zullen blijven. Ze hebben een driehoekige vorm, zijn zwart van kleur en hebben een driehoekig uiterlijk.

Hoe kan ik voorkomen dat motmuggen in mijn huis komen?

Motmuggen zijn insecten die gedijen in de buurt van stilstaand water. Ze kunnen hun eitjes leggen op natte plaatsen. De larven eten de bacteriën die in het water aanwezig zijn. Als mensen aan motmuggen denken, denken ze meestal aan riolen of vijvers. Als afvoeren of leidingen onder de grond in verbinding staan met gebieden waar motmuggen leven, zullen ze zeker naar de oppervlakte komen. Het is van cruciaal belang dat de leidingen en afvoerkanalen in goede staat blijven. Indien nodig kunnen leidingen of afvoerkanalen worden afgedekt totdat ze zijn vervangen of gerepareerd. Op deze manier kan worden voorkomen dat motmuggen naar boven komen. Zorg er ook voor dat de omgeving van afvoeren en leidingen schoon is. De motmuggen kunnen afval of etensresten eten en verspreiden als die in de buurt zijn.

Hoe komen motmuggen in huis?

In de meeste gevallen komen motmuggen een woning binnen via een externe bron. Dit gebeurt via rioolbuizen, waterleidingen, of afvoeren. Daarom is het schoonmaken van riolering en afvoersystemen een manier om motmuggen uit uw huis te houden. Kokend water met bleekwater of azijn door de leidingen en afvoeren spoelen zou een voorbeeld zijn van iets wat u zou kunnen doen. Deze moeten dan worden gewassen, en zij zullen niet langer een aantrekkelijke broedplaats voor motmuglarven zijn, omdat bacteriën nodig zijn om de larven te laten groeien. Het kokende water kan ook worden gecombineerd met sodawater om een vergelijkbaar reinigend en preventief effect te krijgen.

Schoonmaken helpt om van motmuggen af te komen!

U kunt het aantal motmuggen in uw huis ook verminderen door het goed schoon te maken. Vuil trekt ziektekiemen aan, en motmuggen voeden zich met bacteriën. Schoonmaken betekent niet per se schrobben en boenen. U kunt ook een stofzuiger gebruiken om de motmuggen op te vangen. Vervolgens kunt u voorkomen dat volwassen motmuggen zich voortplanten door de zak zo snel mogelijk te verwijderen.

Motmuggen zelf bestrijden

Als u de bovenstaande aanbevelingen opvolgt, zou u in staat moeten zijn om motmuggenplagen in uw huis zelf aan te pakken. Soms zult u echter een plaag moeten bestrijden. Dan is het moeilijk te zeggen waar de motmuggen en vooral de eitjes en larven zich schuilhouden. Want die behoren tot de moeilijkst op te sporen! In dit soort gevallen raden wij ten zeerste aan een professionele motmuggenbestrijder in te schakelen. Wanneer u een motmuggenplaag heeft, heeft u deskundige ongediertebestrijders nodig die deze methodisch kunnen elimineren. Omdat het uitroeien van een plaag moeilijk is, moet er een beroep worden gedaan op specialisten!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor motmuggenbestrijding?

Het is moeilijk om een prijs te geven totdat we meer weten over het probleem. Om de mottenproblematiek te begrijpen, moet onze mottenbestrijder eerst naar de locatie toe. Kijk op onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten.

Hoe weet ik wat voor motmuggen ik in huis heb?

Als u niet zeker weet met wat voor soort motmuggen u te maken heeft, maak dan een foto van de motmuggen in uw huis of bedrijf en stuur deze naar ons op. Onze motmuggen specialist informeert u graag welke motmuggen u heeft.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk bij het motmuggen bestrijden?

We doen het stap voor stap met onze motmuggenbestrijdingsstrategie. We onderzoeken eerst de soort motmuggen, waar ze zich voortplanten en hoe lang ze er al kunnen zijn. Verder gebruiken wij gespecialiseerde apparatuur om de motmuggen naar hun bron te volgen en een passend middel toe te passen.

Geven jullie ook garantie bij motmuggen bestrijden?

Professioneel pakken wij het motmuggenprobleem bij de bron aan en altijd vakkundig. De kans op een terugkerend motmuggenprobleem bij u thuis of in uw bedrijf is daardoor klein. Dit kunnen wij echter niet altijd beloven. Daarom stellen wij voor om na uw motmuggenbestrijding zo nu en dan een preventiecontrole te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat u vrij bent van motmuggen!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het motmuggenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd om uw motmuggen te bestrijden? Wij zullen de motmuggenplaag zo snel mogelijk bestrijden. Wij zullen u vooraf informeren over de tijd van de motmuggenbestrijding.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button