Mollen bestrijden

Wij helpen u graag om mollen succesvol en snel te bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Heeft u mollen in uw tuin?

Voor de meeste mensen is een omgeploegde tuin of gezon wel bekend. Dan is het waarschijnlijk dat mollen onder uw eigendom, misschien in de grond, aan het werk zijn. Door de tunnels die mollen onder de grond graven, ontstaan er spaanders in de tuin. Als iemand op zo’n spaan stapt terwijl hij door de tuin loopt, kan de grond instorten. U kunt zich niet alleen bezeren, maar u kunt ook tijd en geld verspillen aan het herstel van uw tuin nadat dit is gebeurd.

 • Expert op het gebied van mollen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

U kunt mollenklemmen of carbid gebruiken, maar de kans dat u daarmee mollen permanent kunt bestrijden is nog onbekend. Wij raden u aan contact op te nemen met een van onze professionele mollenverdelgers als u overtuiging en een antwoord op lange termijn wenst.

mollen bestrijden
mollen

Hoe kom je van mollen af

Omdat niet elk scenario identiek is, is het verjagen van mollen een vak apart. Er zijn dan ook talloze methoden om mollen te verjagen. Bovendien hebben mollen uitstekende zintuigen, waardoor het moeilijk is om ze te vangen of te verjagen. Omdat mollen blind zijn en van nature zo’n sterk reukvermogen hebben, kun je geur gebruiken om ze weg te jagen.

 • Professionele mollenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Er zijn echter enkele natuurlijke maatregelen die u kunt nemen om mollen ervan te weerhouden in uw tuin te graven. Planten kunnen helpen, maar geurende planten (zoals de Keizerskroon) werken het beste. Hierdoor zullen mollen uw tuin mijden en elders gaan graven.

Zijn er mollen in uw tuin?

Mollen die niemand in de tuin wil hebben. Vooral niet als je voedsel wilt kweken. Als de planten rijpen, ontwikkelen hun wortels en schimmeldraden. Mollen veroorzaken gewasschade door ondergrondse tunnels te graven. En of je nu voedsel verbouwt of niet, het is geen mooi gezicht als al die zandhopen in je tuin of op je gras zich opstapelen, of wel? We kunnen ons zeker inleven in hoe u zich voelt. Gelukkig kunt u nu al vrij goedkope en praktische mollenbestrijdingsoplossingen voor uw tuin kopen. U kunt verschillende producten vinden op de meeste internetsites of tuinmarkten.

Mollenverjagers gebruiken

Het gebruik van mollenverjagers of solar mollenverjagers  is een van de meest succesvolle mollenafweermiddelen. Omdat mollen “blind” zijn en een uitzonderlijk gehoor hebben, kunnen ze worden gestoord door mollenverjagers die een piepend geluid maken. Als afschrikmiddel zal dit ongetwijfeld effectief werken, daarom raden wij aan om mollenverjagers aan te schaffen die u op verschillende plaatsen in uw tuin kunt plaatsen. Omdat het bereik van elke mollenverjager verschillend is, is het een goed idee om er meerdere te kopen, zodat u een groter oppervlak kunt bestrijken. De meeste mollenverjagers zijn verkrijgbaar op zonne-energie, omdat ze ook op zonne-energie kunnen werken. Dan zijn er geen batterijen of elektriciteit nodig om ze in werking te houden.

Mollen bestrijden met geur

Het gebruik van sterke geurstoffen om mollen uit de tuin te verjagen is een eeuwenoude, maar nog steeds zeer effectieve, techniek. Denk aan korrels, zand, planten, of soortgelijke methoden. U kunt dergelijke op geur gebaseerde bestrijdingsmiddelen kopen bij de meeste tuinwinkels of online tuinwebsites. Omdat mollen een bijzonder gevoelige reukzin en een goed gehoorvermogen hebben, kunnen sterke geuren dienen als mollenafschrikmiddel. Gelukkig zijn de meeste middelen die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn, zowel milieu- als diervriendelijk. De middelen zijn niet schadelijk voor het milieu, zodat ze na verloop van tijd op natuurlijke wijze worden afgebroken.

Professionele mollenbestrijding inschakelen

Als niets werkt voor u, is er nog een laatste ding om te proberen: het inschakelen van een professionele mollenverdelger. De mollenbestrijders van ons bedrijf hebben jarenlange expertise in het bestrijden van woningen, bedrijven en parken. U kunt dus contact met ons opnemen om te informeren hoe wij u kunnen helpen. Wij bieden de meest betaalbare oplossingen voor elk budget en mollenprobleem! Onze mollenbestrijders bieden informatie die niet direct beschikbaar is voor particulieren of mensen die niet opgeleid zijn. Mollen kunnen een beetje gevaarlijk zijn in uw tuin, vooral als u kinderen of huisdieren heeft. Onze professionals zijn vakbekwaam en weten goed hoe ze mollen moeten bestrijden en voorkomen! Mocht u toch nog zorgen of vragen hebben, dan kunnen wij u kosteloos deskundig advies geven.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten van mollen bestrijden?

Het is moeilijk om vooraf een prijs op te geven voor mollenbestrijding. Als we de situatie niet ter plaatse hebben gezien, weet de mollenbestrijder misschien niet wat er gedaan moet worden. Neem een kijkje op onze prijzenpagina om vooraf een inzicht te krijgen over de kosten.

Hoe weet ik wat voor mollen in huis of tuin zijn?

Als u niet zeker weet of u mollen heeft, maak dan een foto en stuur deze naar ons via WhatsApp. Onze expert zal de kijken of u last van mollen of andere ongedierte heeft!

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk bij mollenbestrijding?

Onze mollenbestrijders beginnen met een stapsgewijze aanpak. We analyseren eerst om welke mollensoort het gaat, waar de mollen zich bevinden en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we speciale mollenbestrijdingsmiddelen om de mollen te lokaliseren en te elimineren.

Geven jullie ook garantie voor mollenbestrijding?

Wij gaan altijd methodisch te werk en behandelen mollenplagen op een professionele manier. De kans dat mollen terugkeren in uw tuin of woning blijft klein. Niemand kan dit echter met 100% beloven. Daarom adviseren wij u dringend om na de behandeling periodiek mollencontroles te laten uitvoeren. Op deze manier kunt u de kans op terugkeer van mollen verkleinen!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om de mollen te bestrijden?

Heeft u ons ingehuurd om mollen aan te pakken? Wij zullen zo snel als haalbaar is van de mollen afkomen. Wij geven bij aanvang altijd een schatting van hoe lang de mollenbestrijding gaat duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button