Mieren bestrijden

Mieren gezien? Dit zijn vaak tekenen van een (aankomende) mierenplaag. Wij zijn hier om u te helpen van mieren af te komen. Mieren bestrijden? Ongediertebestrijding Tilburg!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Efficiënt mieren bestrijden

Heeft u last van mieren in of rond uw woning of bedrijf? Dan is het tijd om de mieren te gaan bestrijden. Mieren zijn over het algemeen actief in een kolonie, en de kans dat ze zich snel vermenigvuldigen is dan ook vrij groot. Wanneer mieren buiten op zoek gaan naar voedsel, kunnen ze aanzienlijke schade aanrichten aan zowel de tuin als de woning.

 • Expert op het gebied van mieren bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Het is geen prettig gezicht om mieren door uw huis of bedrijf te zien scharrelen. Ze kunnen immers een verkeerde indruk geven van netheid. Wij kunnen mieren in uw huis of bedrijf aanpakken dankzij onze snelle en succesvolle techniek. Wij bieden u totale ontzorging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Omdat wij veel in de weer zijn tegen mieren, zijn wij ook bereid u 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst te zijn!

mieren-bestrijden
mieren

Herkennen van een mierenplaag

Het spreekt voor zich dat een mierenplaag vervelend kan zijn. Daarom is het van cruciaal belang om een mierenprobleem snel op te sporen en een mierenbestrijdingsbedrijf in te schakelen. De aanwezigheid van zandheuvels buiten is één manier om een mierenplaag te identificeren.

 • Professionele mierenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Er kan gebruik worden gemaakt van hout, maar ook van andere soorten mierennesten. Mieren kunnen ook in hout nestelen, algemeen bekend als houtmieren. Als u een houten vloer heeft en er komt een mierenkolonie op, dan kan het zijn dat de vloer geheel vervangen moet worden. In het algemeen adviseren wij dat wanneer u een mierenkolonie in uw huis of bedrijf ontdekt, u contact opneemt met een professionele verdelger voor assistentie!

Is het mogelijk om mieren buiten te houden?

Als u bijvoorbeeld mieren in uw huis ontdekt en denkt dat ze naar binnen zullen komen, bestaat de kans dat de mieren een mierenplaag zullen veroorzaken. Het adagium “Voorkomen is beter dan genezen” heeft een reden waarom het waar is. Een van de eenvoudigste methoden om een mierenplaag te voorkomen is het goed afsluiten van alle voedsel en voedselcontainers in uw huis. Om ervoor te zorgen dat mieren er niet in kunnen, maakt u een strikje, elastiekje, dopje of slotje aan de buitenkant van het bakje vast. Als je ongedierte in je tuin hebt opgemerkt, maar geen pennystocks als lokaas wilt gebruiken omdat ze meer ongedierte (en mogelijk spinnen) zouden kunnen aantrekken, leg er dan een paar rond je tuin. De meesten van ons letten op de getallen op munten; we zijn ons er niet van bewust dat er een verschil is tussen stuiver en nikkel wat de waarde betreft. Koperen munten, met name munten die van koper zijn gemaakt, zoals de 1, 2, of 5 munten centjes. Omdat mieren koper verafschuwen, is de kans groot dat ze uw tuin en huis overslaan!

Bovendien is het van cruciaal belang dat u uw huis en tuin schoon houdt! Voedselresten of kruimels kunnen een heerlijke maaltijd zijn voor een mierenkolonie. Zorg er dus voor dat u af en toe het huis stofzuigt en de vloer grondig schoonveegt. Het kan ook geen kwaad om babypoeder te gebruiken als afschrikmiddel in plaats van (of in combinatie met) koperen centjes. Babypoeder veroorzaakt een geur waar mieren niet van houden, dus breng het ruim aan rond de ingang van uw huis of tuindeur.

Heeft u mieren in uw huis?

Als u na het opvolgen van bovenstaande adviezen nog steeds mieren in uw huis aantreft (lijkt ons wel te werken), kunt u het volgende proberen. Gebruik om te beginnen een stofzuiger om de mieren te verwijderen. Maak vervolgens alle plaatsen schoon waar u denkt dat ze hebben rondgelopen. Mieren laten namelijk overal waar ze komen hormonen los, dus grondig schoonmaken is vereist.. Zo kunnen ze zich identificeren aan de hand van hun voedselbronnen, zelfs achteraf. De geur van de hormonen wordt ook gebruikt als een route door andere mieren in de mierenkolonie om te bereiken waar het voedsel is.

Heeft u mierenbestrijding nodig?

Als u de bovenstaande stappen hebt ondernomen en er toch meer mieren in uw huis verschijnen, adviseren wij u dringend contact op te nemen met een deskundige mierenverdelger. Mierenbestrijders maken namelijk gebruik van bestrijdingsmiddelen om de mieren te verdelgen, die voor particulieren niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn. De mierenbestrijders kunnen de mieren of de mierenplaag met deze chemicaliën op een van de volgende twee manieren bestrijden: geheel of gedeeltelijk. Na de bestrijding wordt u doorverwezen naar meer deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat u niet opnieuw met mieren in uw huis te maken krijgt! Vele jaren van mierenbestrijding expertise en specialiteit zijn gegaan in de productie van onze mierenbestrijders. Daarom verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat wij kunnen bespreken hoe wij het mierenprobleem voor u volledig kunnen elimineren.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor mieren bestrijden?

Het is moeilijk om een schatting te maken zonder de situatie te zien. Onze mierenverdelger moet eerst de locatie bezoeken om het mierenprobleem te beoordelen. U kunt vooraf de prijzen die wij hanteren inzien op de tarievenpagina.

Geven jullie ook garantie?

Wij benaderen zaken vanuit een professioneel standpunt en hanteren een methodische aanpak bij het uitroeien van mieren. De kans dat een mierenplaag in uw huis of bedrijf terugkomt is minimaal. Het is echter vaak niet haalbaar om 100% te beloven. Daarom raden wij u ook aan om nazorg in te plannen voor de mierenbehandeling, zodat u er zeker van kunt zijn dat het mierenprobleem is verholpen.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het mierenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd om van mieren af te komen? Wij doen er alles aan om uw mierenprobleem in één sessie op te lossen. Voordat wij beginnen, informeren wij u precies hoe lang het zal duren om het mierenprobleem te verhelpen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button