Kevers bestrijden

Wij zullen u helpen om kevers doeltreffend en snel te bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Kevers bestrijden in huis

Wat u kunt doen als u kevers in uw huis aantreft, wordt bepaald door het soort kever. Kevers kunnen kleding en ander textiel aantasten. Dan zijn het meestal de keverlarven die het probleem veroorzaken, omdat zij over het algemeen meer voedsel consumeren. De volwassen kevers vliegen meestal weg en planten zich voort.

 • Expert op het gebied kevers bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Hoge temperaturen zijn schadelijk voor veel insecten, vooral voor de larven. Daarom raden wij u aan kleding te wassen op minstens 50 graden (let wel op de wasvoorschriften). Hang de gewassen kleding vervolgens ergens aan op (zoals een balkon), zodat ze in het licht kunnen drogen.

kevers bestrijden
kevers

Is het mogelijk om kevers uit hout te houden?

Kevers zijn een moeilijk probleem om aan te pakken. Erger nog, houtaantastende kevers leven en klampen zich vast aan hout of houten constructies, wat de strijd nog moeilijker maakt. Sommige mensen proberen houtaantastend ongedierte uit te roeien door ze met vuur uit te roken. Omdat hout gevoelig is voor vuur, is deze methode op zichzelf al gevaarlijk.

 • Professionele keverbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Wanneer u ongedierte of insecten in hout binnen of buiten uw huis ontdekt, adviseren wij u dringend contact op te nemen met een van onze professionele keververdelgers. Wij zijn altijd beschikbaar voor uw hulp

Keverbestrijding

U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u kevers in uw huis, tuin of bedrijf hebt ontdekt. Het is goed mogelijk dat u keverbestrijding nodig heeft nu er één is aangetroffen. Want de verschijning van één kever impliceert dat er veel meer kevers in de buurt zijn. En wat nog erger is, is dat de insecten waarschijnlijk al eitjes hebben gelegd. De larven ontwikkelen zich snel en voor je het weet, heb je te maken met een keverplaag. Is het niet vreselijk? Natuurlijk! Maar schijn bedriegt en wij raden u dan ook aan eerst contact op te nemen met een professionele keververdelger. Omdat eieren en larven vaak verborgen zitten op plaatsen waar u niet aan zou denken of niet bij zou komen, is het niet eenvoudig om ze te identificeren. Professionele ongediertebestrijders beschikken over deskundige insecticiden voor de bestrijding van kevers.

Herkennen van kevers

Bruinachtige kevers zijn de meest geziene kevers. Ze hebben zes poten en een gemiddelde grootte van 3 millimeter. Ze kunnen niet vliegen en eten plantaardig of dierlijk voedsel. Als je een schaal met fruit op tafel hebt staan, is dit een prima plek voor een kever om te landen. Ze leggen hun eitjes graag in de buurt van een hard oppervlak, omdat de larven daar kunnen verpoppen.

Keverplaag in huis

Plagen van kevers zijn vaak moeilijker te behandelen dan andere soorten ongedierte, omdat de eitjes en larven zich op ontoegankelijke plaatsen kunnen bevinden. Als u gaten aantreft in materialen zoals levensmiddelen, verpakkingen, leren jassen of voedingsmiddelen, is het waarschijnlijk dat er kevers aanwezig zijn.

Kevers zijn overdag moeilijk te ontdekken omdat ze zich graag op donkere plaatsen verstoppen. Kevers zijn overdag niet direct zichtbaar, dus als u een keverplaag vermoedt, adviseren wij altijd een professional te bellen. Zelfs als u van plan bent om de kevers zelf aan te pakken, is het belangrijk om deskundige hulp in te schakelen!

Heeft u kevers in uw tuin?

Kevers kunnen ook in de tuin worden aangetroffen. Ze kunnen bijvoorbeeld opduiken in schuren of silo’s als gevolg van opslagplaatsen. Ze komen vaak binnen via goederen die niet goed zijn onderzocht of schoongemaakt, zoals tweedehands spullen. De insecten kunnen zich door de inhoud van uw tuin heen vreten en gaten en schade veroorzaken. Omdat u het meestal niet merkt, kan het uitgroeien tot een ernstig probleem en kan er sprake zijn van een insectenplaag in de tuin. Daarom raden wij u aan contact op te nemen met een gespecialiseerde keververdelger wanneer u twijfelt, zodat u op zijn minst deskundig advies kunt krijgen.

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het kevers bestrijden?

Wij komen snel in het geval van een noodgeval met betrekking tot insectenbestrijding. Wij zijn er om u te helpen met keverbestrijding op elk moment van de dag of nacht, en onze nooddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

Wat zijn de kosten voor keverbestrijding?

Een offerte voor insectenbestrijding is moeilijk te geven voordat de situatie is beoordeeld. De keververdelger zal eerst het pand inspecteren om de situatie te beoordelen. Voor meer informatie over de prijzen kunt u klikken op tarieven.

Geven jullie ook garantie voor het kevers bestrijden?

Wij gaan altijd professioneel te werk en behandelen de keverproblematiek met zorg. Hierdoor is de kans dat de kevers terugkeren in uw huis of bedrijf vrij klein. Dit kunnen wij echter niet altijd met volle vertrouwen beloven. Daarom adviseren wij u ook om regelmatig preventief te controleren, zodat u gegarandeerd geen last meer heeft van insecten!

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens de keverbestrijding?

Het is mogelijk dat de kevers al een ravage hebben aangericht in uw huis. Wij denken dat uw verzekeringsmaatschappij zal weigeren hiervoor te betalen. Indien onze keverbestrijding schade veroorzaakt, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Is er schade ontstaan? In de meeste situaties vergoeden wij het bedrag dat verloren is gegaan als gevolg van onze diensten. Het is geruststellend te weten dat dit zelden voorkomt!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het keverprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd om het keverprobleem aan te pakken? Wij zullen er alles aan doen om in één keer van de kevers af te komen voor u. Wij laten u weten hoe lang het duurt voordat u van de beestjes af bent voordat wij beginnen met behandelen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button