Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken kunnen erg lastig zijn. Daarom helpen wij u graag met het kakkerlakken bestrijden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Effectief kakkerlak bestrijden

Kakkerlakken zijn een plaag omdat ze snel kunnen groeien en zich voortplanten. Als u binnenshuis een uiterst onaangename geur waarneemt of dode kakkerlakken ontdekt, is de kans groot dat u te maken heeft met een kakkerlakkenplaag.

Kakkerlakken komen zowel ’s morgens als ’s avonds voor. Kakkerlakken kunnen leiden tot ademhalingsproblemen zoals astma of eczeem. Het wordt daarom sterk aangeraden om onmiddellijk actie te ondernemen bij de aanwezigheid van kakkerlakken. Kakkerlakken zijn van nature resistent tegen bestrijdingsmiddelen, waaronder insecticiden.

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van kakkerlakken bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten

Het is dan ook niet aan te raden om zelf te proberen van de kakkerlakken af te komen. Professionele kakkerlakkenverdelgers zijn de ideale mensen om te bellen! Onze experts arriveren snel en efficiënt om het ongedierte uit uw huis te verwijderen!

kakkerlakken bestrijden
kakkerlakken

Zelf kakkerlakken bestrijden

Als u zelf van kakkerlakken af wilt komen, hebben wij enkele suggesties voor u. Om te beginnen is het een goed idee om alle potentiële broedplaatsen en voedsel weg te houden van vocht en voeding, zodat kakkerlakken of een kakkerlakkenplaag geen probleem worden. Kakkerlakken kunnen ook niet overleven zonder water of voedsel.

In woningen of horecagelegenheden kan het lastig zijn om kakkerlakken uit te roeien. Als u nog steeds geïrriteerd bent door kakkerlakken in uw huis of bedrijf, is het geen goed idee om te proberen er zelf vanaf te komen. Kakkerlakken zijn resistent tegen veel bestrijdingsmiddelen, waaronder insecticiden. Dit betekent dat ze door blootstelling na verloop van tijd immuun zijn geworden voor die chemicaliën.

 • Professionele kakkerlakkenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Onze kakkerlakkenverdelgers beschikken daarentegen over apparatuur om kakkerlakken effectief te voorkomen en te bestrijden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft!

Kakkerlakken, waar komen ze vandaan?

De kans dat kakkerlakken in Tilburg zijn ontstaan is klein. Kakkerlakken geven de voorkeur aan warme klimaten, wat in Nederland niet het geval is. Volwassen kakkerlakken daarentegen kunnen afkomstig zijn uit Zuid-Europa of meer tropische landen. Dit kan gebeuren door import of zendingen die vanuit deze gebieden ons land binnenkomen. Dit betekent niet dat volwassen kakkerlakken meteen zullen worden waargenomen. De eieren kunnen zijn gelegd in het land van herkomst of op de vervoerde goederen. Het kan ook het gevolg zijn van een bezoek aan een tropisch oord voor een vakantie. De eitjes kunnen uitkomen zodra de besmetting is afgenomen, en de larven zullen snel groeien. Kakkerlakken komen vooral voor in grote steden, omdat zij zich op deze manier voortplanten.

Herkennen van kakkerlakken

Kakkerlakken worden vaak beschouwd als enge en vieze beestjes. Ze hebben meestal langere voelsprieten op hun kop dan hun eigen lichaam, dat tot wel twee keer zo lang kan zijn als de rest van hun lichaam! Ze zijn lichtbruin van kleur, met twee donkergrijze strepen op de rug/schild. Kakkerlakken hebben meestal zes poten en kleine voelsprieten op elk van die poten.

Kakkerlakken zijn tropische insecten die overdag niet vaak in uw huis verschijnen, omdat ze zich graag schuilhouden in de buurt van donkere, warme plaatsen, aangezien het tropische dieren zijn. In het ideale geval eten ze zoet voedsel en niet al te moeilijke maaltijden. Als ze honger hebben, maakt dit meestal niet uit. Daarom kunt u ze ook zoeken in de buurt van vuilnis- of afvalcontainers. Denkt u dat er kakkerlakken in uw huis zijn? De eitjes van kakkerlakken zijn onder andere te herkennen aan hun uitgekomen uiterlijke kenmerken (huidschilfers of afgevallen schildschilvers).

Kakkerlakken preventie

Kakkerlakken geven de voorkeur aan een vochtige en warme omgeving. Houd uw huis daarom regelmatig netjes. Zorg er ook voor dat u ramen en deuren niet te vaak open laat staan. Dit ongedierte kan ook via kieren en spleten naar binnen kruipen. Op deze manier kunt u de kans op kakkerlakken voorkomen en verkleinen. Een andere techniek om kakkerlakken te voorkomen is ervoor te zorgen dat etensresten zich niet ophopen in huis, buiten op uw erf of op uw weg.

Als u buiten onzorgvuldig te werk gaat, zorgt u voor een broedplaats voor kakkerlakken, en zullen ze zich vermenigvuldigen. Praat anders af en toe met uw buren en vraag of er ongedierte binnen of buiten het huis is geweest. Op deze manier helpt u elkaar bewust te maken en houdt u hen ook scherp.

Als u denkt dat er kakkerlakken in uw buurt zijn, moet u niet wachten om contact op te nemen met een deskundige kakkerlakkenbestrijder. Wanneer er sprake is van een plaag, is het voor particulieren bijna onmogelijk om deze zelf aan te pakken. Kakkerlakken vereisen immers bestrijdingsmiddelen die niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn of niet sterk genoeg zijn. Dit is niet het geval wanneer u gebruik maakt van de diensten van een professionele kakkerlakkenverdelger! 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen voor het kakkerlakken bestrijden?

Wij zijn snel ter plaatse voor een spoedbehandeling tegen kakkerlakken. Wij bieden een 24 uur / 7 dagen service om u te helpen bij het bestrijden van kakkerlakken!

Wat zijn de kosten van kakkerlakken bestrijden?

Het is moeilijk om een offerte uit te brengen zonder de kakkerlakkensituatie te onderzoeken, omdat het moeilijk is een offerte uit te brengen zonder het kakkerlakkenprobleem te zien. Onze kakkerlakkenverdelger moet eerst op locatie komen om de kakkerlakkenplaag te beoordelen. U kunt wel een idee krijgen over de kosten door onze tarievenpagina te bezoeken.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk tijdens de kakkerlakkenbestrijding?

Wij gebruiken de meest moderne methoden om van kakkerlakken af te komen. We hebben professionals in dienst om de klus goed te klaren. We beginnen met het bepalen met wat voor soort kakkerlakken we te maken hebben, waar ze zich schuilhouden, en hoe lang ze er al zitten. Dan, met behulp van gespecialiseerde apparatuur om de kakkerlakken te detecteren en de best mogelijke oplossing te bieden, gaan we aan de slag!

Geven jullie ook garantie voor kakkerlakkenbestrijding?

Kakkerlakkenbestrijding wordt door ons altijd deskundig aangepakt, met de modernste methoden. Hierdoor is de kans dat u thuis of in uw bedrijf weer te maken krijgt met een kakkerlakkenplaag klein. Helaas kan niemand dat 100% beloven. Daarom adviseren wij onze klanten om na de kakkerlakkenbestrijding regelmatig preventief onderhoud te plegen aan hun woning. U kunt er zeker van zijn dat de kakkerlakken niet zullen terugkeren door dit te doen!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het kakkerlakkenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd om van de kakkerlakken af te komen? Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om de kakkerlakken snel uit uw woning of bedrijf te verjagen. Wij laten u weten hoe lang het zal duren om de kakkerlakken te bestrijden!

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button