Duiven bestrijden

Duiven kunnen aardige dieren zijn, maar ze kunnen net zo goed een groot probleem worden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Duivenoverlast verhelpen?

Duiven komen veel voor en kunnen, wanneer ze zich in of rond uw woning begeven, voor overlast zorgen. Duiven kunnen bijvoorbeeld nestelen in uw tuin, bij bomen of op uw dak. U kunt dan veel geluidsoverlast hebben en overal duivenpoep als gevolg hiervan. Dit kan bijvoorbeeld terugkomen op uw balkon, in uw auto of op de promenade. Het is voor duiven perfect om te nestelen op een stevige en verwarmde ondergrond.

 • Expert op het gebied van duiven bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Duiven worden er vaak van beschuldigd overlast te veroorzaken op uw terrein. Er zijn verschillende redenen waarom duiven een probleem kunnen worden bij u thuis, en we zullen er hieronder enkele bespreken. Er zijn dus veel oorzaken voor duivenplaag waar u zich bewust van moet zijn. Als u vermoedt dat u een duivenprobleem heeft of er een verwacht, raden wij u aan contact op te nemen met een expert van ons team. Zo weet u hoe wij u kunnen helpen!

duiven bestrijden
duiven bestrijding

Zelf duiven bestrijden

Duiven kunnen door het individu worden gecontroleerd. Er zijn echter een aantal beperkingen van kracht. Duiven mogen niet worden geschaad, maar veel ander ongedierte mag wel worden aangepakt. Alle duivensoorten zijn beschermd, met uitzondering van de stadsduiven.

 • Professionele duivenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Spoeddienst 24/7

Het is aanvaardbaar om duiven te verjagen of te weren. Het is mogelijk met verschillende methoden en materialen om dit te bereiken. Duiven moet u niet licht opvatten, want het zijn slimme dieren. Wij raden u aan contact op te nemen met een van onze professionele duivenverdelgers voor deskundige hulp indien u dit wenst.

Voorkomen van duivenoverlast

Duiven lastigvallen is niet zo moeilijk te voorkomen als u misschien denkt. Duiven worden van nature aangetrokken door gebieden waar voedsel en water aanwezig zijn, dus als u ze uw balkon of tuin ziet bezoeken, is het eerste wat u moet doen ervoor zorgen dat er geen broodkruimels op de grond liggen. Het is gemakkelijker om te voorkomen dat u vogels moet bestrijden door ervoor te zorgen dat ze geen probleem gaan vormen. Als dit niet werkt, kunt u afschrikmiddelen zoals een kraaienpop kopen en deze in uw tuin of op uw balkon plaatsen. De poppen zijn ontworpen om echte kraaien na te bootsen, wat de duiven zal afschrikken.

Afschrikmiddelen voor duiven

Duivenpinnen zijn ook een doeltreffend afschrikmiddel. Dit zijn voorwerpen die voorkomen dat duiven landen op plaatsen waar u dat niet wilt. De pinnen zorgen ervoor dat de vogels niet normaal kunnen landen, wat ze afschrikt. Het zal de vogels niet schaden, maar het zal ze genoeg afschrikken zodat ze beter weten. Als de tips die we eerder hebben genoemd niet hebben gewerkt, kunt u nog enkele aanvullende stappen proberen. Plastic haviken zijn te koop bij diverse dierenwinkels en internetwinkels. Daarna kunt u de roofvogels in bulk aankopen en ze op verschillende plaatsen rond uw tuin, op uw dak of balkon plaatsen. De duiven zullen daar niet meer zo vaak kunnen landen als vroeger.

Bestrijden van duiven

Als u sproeiers voor uw tuin hebt of kunt kopen, kunt u ze gebruiken om de sproeiers aan te zetten zodra de vogels in uw tuin landen. Het water zal ze dan wegjagen. U kunt de duiven ook bestrijden door ze met een krachtige straal water uit de tuinslang te spuiten. Tenslotte kunnen sterk ruikende poeders, kruiden of specerijen worden rondgestrooid. Is het niet vreemd? Het werkt wel! Omdat duiven een hekel hebben aan sterke geuren, zou dit kunnen werken tegen duivenproblemen.

Professionele duivenbestrijding

Als de standaard methodes hebben gefaald, is de laatste optie om een professionele duivenbestrijder in te schakelen. Onze duivenbestrijders zijn al jaren getraind en ervaren in het bestrijden van duiven. Wij zijn actief in Tilburg en omgeving en hebben met elk soort omstandigheid al eens te maken gehad. Twijfelt u nog? Laat ons dan vrijblijvend onderzoeken of wij u echt het beste antwoord kunnen geven.

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Geven jullie ook garantie?

Wij pakken het duivenprobleem te allen tijde professioneel en doelgericht aan. De kans op een nieuwe duivenplaag in uw woning of bedrijf is klein, maar het is niet altijd mogelijk om dit met absolute zekerheid te controleren. Daarom raden wij ook aan om periodiek een inspectie te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat u vrij bent van duiven. Zo kunt u er zeker van zijn dat het duivenprobleem is opgelost.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens jullie werkzaamheden?

De kans is klein dat de vogels in het huis al schade hebben aangericht. De verzekering zal dit waarschijnlijk niet dekken. Mocht onze ongediertebestrijding leiden tot materiële schade, dan stellen wij u hiervan direct op de hoogte. Is er door ons schade ontstaan aan uw eigendommen? Dan zal in de meeste situaties de schade door ons worden vergoed. Gelukkig komt het zelden voor dat wij onbedoeld schade toebrengen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het probleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd om de duiven te behandelen? Wij zullen er alles aan doen om uw probleem in één keer op te lossen. Wij laten u van tevoren weten wat het werkduur zal zijn om van het duivenprobleem af te komen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button