Boktor bestrijden

Boktor bestrijden? Wij weten er wel raad mee. Tilburg en omgeving!

 • Spoeddienst 24/7
 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Boktor bestrijden

Misschien kent u ze wel, en bent u daarom naar deze pagina gekomen: boktorren in huis. Misschien kwam het doordat u geknaag of zaagsel hier en daar in uw huis hoorde terugkomen dat u over ze te weten bent gekomen. Het is mogelijk dat u boktorren in huis hebt, gezien hun naam en voorkeur voor hout. De larven van de boktor voeden zich ook met hout, vooral hardhout. Dat verhoogt de kans op vermenigvuldiging en schade aanzienlijk.

 • Experts op het gebied van boktor bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betale

Wij raden u aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een gekwalificeerd boktorbestrijdingsbedrijf als u boktorren in uw huis ontdekt of vermoedt. De behandeling van boktorren is altijd situatie specifiek, waardoor verschillende tactieken en materialen nodig zijn. Wij zijn u graag van dienst!

boktor bestrijden
boktor

Voorkomen van boktorren

Helaas is het uitroeien van boktorren niet eenvoudig. U kunt echter wel bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen om ze te voorkomen. Als je een stuk hout zoekt voor je barbecue, open haard of buitenhaard, controleer het dan eerst. Als u geen boktor of ander ongedierte in het hout aantreft, kunt u er zeker van zijn dat in ieder geval enkele insecten zijn voorkomen.

 • Professionele boktorbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Wanneer u houtproducten koopt, vooral tweedehands, controleer dan zorgvuldig of ze vrij zijn van boktorren! U kunt ook houtproducten poetsen of oliën. Voor meer informatie over hoe u van boktorren afkomt, kunt u contact opnemen met een van onze deskundige boktorverdelgers wanneer het u uitkomt.

Boktor zelf bestrijden

Een boktor daarentegen is geen moeilijk te bestrijden insect. Je kunt een boktor zeker bestrijden met de juiste spullen. U kunt bijvoorbeeld naar een dierenwinkel gaan en vragen naar boktorbestrijdingsmiddelen. Deze zijn ook verkrijgbaar via het internet. Omdat boktorren zich vaak op moeilijk bereikbare plaatsen verstoppen, kan het moeilijk zijn om van ze af te komen. Denk aan alles wat van hout is gemaakt als het gaat om meubels, boekenplanken, kasten of boekenkasten. Als je niet oppast, zullen de boktorren zich snel verspreiden en woekeren terwijl je slaapt. De larven van boktorren voeden zich ook met hout en kunnen zich door het hout heen tunnelen. De schade kan na verloop van tijd te groot worden, waardoor de kosten voor reparatie of vervanging onbetaalbaar worden! Als u hier niet op let, is een boktorplaag iets wat kan gebeuren!

Bestrijdingsmiddelen tegen boktorren

U kunt boktorbestrijdingsmiddelen kopen in een dierenwinkel of op het internet. Deze zullen volstaan als er geen boktor plaag is. Want dan is het van cruciaal belang dat je de hulp inroept van bekwame boktorverdelgers die professionele boktorbestrijdingsmethodes kunnen toepassen. Professionalisering brengt heel wat voordelen met zich mee, maar één ervan is dat alleen experts professionele boktorbestrijdingsproducten kunnen gebruiken. De chemicaliën in de pesticiden zijn gevaarlijk voor zowel de mens als het milieu.

Of je nu organische of synthetische chemicaliën gebruikt om boktorren te bestrijden, je moet regelmatig controleren of de behandeling of de pesticiden werken en of het aantal boktorren is afgenomen of geëlimineerd. Om er zeker van te zijn dat de boktorren niet terugkeren of blijven, zal je de procedure waarschijnlijk moeten herhalen.

Professionele boktorbestrijder inschakelen

Als u denkt dat de bovenstaande behandelingen niet zullen werken, of dat u ze niet wil proberen, raden we u sterk aan om professionele boktorverdelgers in te schakelen. U vermijdt dan tijd en energie te verspillen aan dingen die niet zullen helpen. Professionele boktorverdelging kan u zelfs bloed, zweet en tranen besparen! Stel u voor dat er een boktor plaag was in de houten structuur of het dak van uw huis? De meeste mensen die er geen voorkennis van hebben of er geen opleiding in hebben genoten, zullen waarschijnlijk aan een onmogelijke onderneming beginnen die een aanzienlijke hoeveelheid inspanning, ongemak en geld zou vergen.

Omdat de meeste huiseigenaren geen gespecialiseerde oplossingen hebben om de boktor te bestrijden, zullen hun tactieken alleen de volwassen boktorren treffen. De larven en eieren, die moeilijk te detecteren zijn, zullen onopgemerkt blijven. Het gevolg kan zijn dat er een boktorplaag ontstaat! Onze experts staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden over onze verdelgingsmethodes of hoe we u kunnen helpen met uw boktorprobleem. U kunt onze nooddienst op elk moment van de dag of nacht bellen!

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Wat zijn de kosten voor boktor bestrijden?

De kosten voor het bestrijden van een boktor zijn vooraf  niet te voorspellen. Daarom kunnen we pas een exacte prijs geven als we de situatie persoonlijk hebben gezien. U weet wel vooraf de kosten die wij hanteren. Deze kunt u vinden op onze tarievenpagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk bij boktorrenbestrijding?

Onze boktorverdelgers zullen uw situatie op een professionele manier aanpakken. We stellen eerst vast om welke boktorren het gaat. Vervolgens zoeken we ze op en kijken we hoe lang ze er al zitten. Met behulp van vakkundige bestrijdingsmiddelen zorgen we ervoor dat de boktorren volledig worden uitgeschakeld.

Geven jullie ook garantie bij boktorren bestrijden?

Wij gebruiken altijd de meest efficiënte en effectieve technieken om van boktorren af te komen. De kans bestaat echter dat de boktorren terugkeren en kunnen wij dus geen garantie geven. Daarom is het noodzakelijk om deskundige boktorbestrijders regelmatig inspecties te laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat de insecten niet zijn teruggekeerd.

Wat als mijn eigendom beschadigd raakt tijdens het boktor bestrijden?

De boktorren in uw huis hebben misschien al schade aangericht. In de meeste gevallen is de verzekering niet eenduidig als het gaat om het dekken van dergelijke schade. Wij zullen u informeren of er schade zal zijn als gevolg van de boktorbestrijding voordat het gebeurt. Gelukkig gebeurt dit zelden. Ook vergoeden wij vaak de schade die wij hebben aangericht. Wij zijn niet voor niets professionals! Echter, komt dit niet echt voor en hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

Hoe vaak moeten jullie langskomen om de boktorren te bestrijden?

Wij laten u altijd weten hoe lang het duurt voordat wij van boktorren af zijn, zodra wij met de werkzaamheden beginnen.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Rate this page
Call Now Button