Bedwantsen bestrijden

Wij helpen u bij het voorkomen of bestrijden van bedwantsen door een efficiënte service te bieden!

 • Spoeddienst 24/7
 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen
 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte
facebook-reviews

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

Hoe werkt het?

#1

U neemt contact op met één van onze ongediertebestrijders.

pests-icon

#2

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

pests-icon

#3

De bestrijder verdrijft al het ongedierte waar mogelijk.

pests-icon

#4

U ontvangt gratis deskundig advies om ongedierte te voorkomen.

Bedwantsen bestrijden in huis?

De strijd tegen bedwantsen kan voor de meesten moeilijk zijn. Bedwantsen (ook wel wandluizen of bed bugs genoemd) zijn een veel voorkomend probleem in Tilburg en zijn vervelende insecten. Het probleem is dat ze kunnen terugkeren ondanks inspanningen om ze te voorkomen. Bedwantsenplagen zijn in Tilburg in opkomst sinds vakanties of buitenlandse reizen toeristen hierheen hebben gebracht.

 • Expert op het gebied van bedwantsen bestrijden
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Pinnen of contant betalen

Bedwantsen kunnen uw kleren, meubels of zelfs uw huid (wanneer u slaapt) aantasten. Het is een goed idee om een professionele bedwantsverdelger in te huren om u te helpen dergelijke gebeurtenissen te voorkomen. Het gaat er tenslotte niet alleen om ze te bestrijden; het gaat er ook om ze in de toekomst te voorkomen!

bedwantsen bestrijden
bedwantsen

Bedwantsen herkennen

Bedwantsen zijn gemakkelijk over het hoofd te zien in het donker, dus het is van essentieel belang dat u ze in een vroeg stadium vindt, zodat ze kunnen worden uitgeroeid. Het is ook van cruciaal belang om bedwantsen te identificeren en op te sporen als ze eenmaal zijn uitgeroeid, want alleen dan weet u of u al dan niet een bedwantsenplaag heeft. Omdat de insecten vrij klein zijn en door niemand onmiddellijk met het blote oog te zien zijn, is dit vaak een moeilijker taak dan het lijkt.

 • Professionele bedwantsenbestrijders
 • Snel op locatie
 • Voor al uw ongedierte

Bedwantsen zijn nachtdieren en bijten niet, tenzij ze worden uitgelokt, wat moeilijk kan zijn omdat ze zich overdag schuilhouden. Omdat ze zich ’s nachts graag voeden met menselijk bloed, is de naam “bedwantsen” afgeleid van hun voorkeur om zich in bed te voeden. Om te voorkomen dat uw huis wordt besmet met bedwantsen, moet u onmiddellijk een professional inschakelen!

Bedwantsen voorkomen?

Bedwantsen zijn moeilijk om van af te komen. Van bedwantsen afkomen kan moeilijk zijn. U kunt bedwantsen voorkomen door eerst uw huis goed schoon te maken en vooral uw bed! Uw matras moet regelmatig gewassen worden. U moet beginnen met wassen bij een temperatuur van 50-80 graden Celsius. Voordat u uw pak wast, moet u het wasetiket lezen!

We zullen eerlijk tegen u zijn: wassen garandeert niet dat u volledig vrij bent van bedwantsen. Bedwantsen kunnen eitjes hebben gelegd in bijvoorbeeld het bedframe, uw kussens en kussenslopen. Daarom is het belangrijk om uw huis regelmatig schoon te maken en te wassen. Een andere suggestie: zorg ervoor dat u bij alle gaten en kieren van uw bed kunt. Want de plekken die u niet ziet of waar u geen rekening mee houdt, zijn ideale schuilplaatsen voor bedwantsen.

Bent u gebeten door een bedwants?

Wat hun activiteit betreft, zijn bedwantsen het meest waarschijnlijk ’s nachts actief, wanneer u slaapt. Het bloed of de huidcellen van de slachtoffers kunnen dan “ononderbroken” worden verorberd Als u tijdens uw slaap heen en weer schommelt, verstoort u echter hun voedingsperiode en moeten ze u vaker bijten. U zou bedwantsen kunnen hebben als u huid rode pukkeltjes heeft die aanvoelen als bultjes. Wij denken ook dat u in staat bent te bepalen of een beet van een mug afkomstig is of niet. Onderzoek daarom de rode bultjes om te zien of ze op een uitslag lijken. Daarna kunt u naar uw huisarts gaan voor deskundig advies over de bultjes.

Een bedwantsbeet daarentegen heeft een duidelijk patroon. Als u ziet dat u meerdere jeukende bulten op dezelfde plaats heeft, is het mogelijk dat de bedwants u meerdere keren heeft gebeten terwijl u sliep. Als u dus niet zeker weet of het om uitslag of om muggenbeten gaat, ga dan uit van een bedwantsenbeet. Zoek echter medische hulp bij uw huisarts om zeker te zijn!

Heeft u een deskundige bestrijding van bedwantsen nodig?

Als u er niet in bent geslaagd om bedwantsen te verminderen of te voorkomen na het opvolgen van de bovenstaande adviezen, raden wij u aan contact op te nemen met een van onze professionele bedwantsenverdelgers. Misschien heeft u te maken met een bedwantsenplaag en werken de door ons voorgestelde behandelingen niet. Bedwantsen zijn zeer hardnekkig en daarom weten wij als geen ander hoe we ze moeten bestrijden. Er is geen probleem te moeilijk voor ons om te overwinnen als het gaat om bedwantsen bestrijden. Neem vrijblijvend contact met ons op als u hulp nodig heeft om van uw bedwantsen af te komen!

 

echo-friendly-icon

Milieuvriendelijk

Tijdens onze behandelingen, gaat ons voorkeur altijd eerst uit naar de meest ecologische methode.
free-home-ispection-icon

Duurzaam

Omdat de materialen die wij gebruiken van uitstekende kwaliteit zijn, zult u geld besparen doordat er minder behandelingen nodig zijn.
deskundig-advies

Avies van een expert

Wij kunnen u adviseren over de beste strategieën en bestrijdingsmiddelen om ongedierte te bestrijden.
echo-friendly-icon

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze expertise kunnen wij ongedierte snel signaleren en voorkomen.

Ongediertebestrijding in Tilburg

Wij bieden een breed scala aan diensten om uw eigendom veilig en beveiligd te houden. Wij gebruiken bio-controles, pesticiden, chemicaliën en andere methoden om u te helpen uw woning zonder risico te onderhouden. Bent u op zoek naar advies of wilt u dat wij met u samenwerken? Wij zijn beschikbaar voor ongediertebestrijding Tilburg!

Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe snel kunnen jullie komen om bedwantsen te bestrijden?

Wij reageren onmiddellijk voor bedwantsen bestrijding. Onze nooddienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen met bedwantsenbestrijding.

Wat zijn de kosten van bedwantsen bestrijden?

Het is moeilijk om een prijsoverzicht te geven voor bedwantsenbestrijding omdat de situatie complex is. De bedwants verdelger kan geen accurate prijs geven totdat u de situatie heeft onderzocht. U kunt een idee van de kosten krijgen via onze tarievenpagina.

Hoe gaat Ongediertebestrijder Tilburg te werk bij bedwantsenbestrijding?

Bedwantsenverdelgers zijn grondig. We onderzoeken eerst waar de bedwantsen zich ophouden en hoe lang ze er al zitten. Daarna gebruiken we onze expertise om de bron van de bedwantsen op te sporen en te bestrijden.

Geven jullie ook garantie voor bedwantsen bestrijden?

Ongediertebestrijding Tilburg heeft zich toegelegd op bedwantsenbestrijding. Ons proces zorgt ervoor dat de insecten voorgoed verdwenen zullen zijn. Echter, omdat er veel variabelen zijn buiten de controle van ons bedrijf, kunnen we geen 100% garantie beloven. Daarom is het essentieel om ons na de behandeling terug te laten komen om te inspecteren of de insecten voorgoed verdwenen zijn!

Hoe vaak moeten jullie langskomen om het bedwantsenprobleem op te lossen?

Heeft u ons ingehuurd om bedwantsen aan te pakken? Dan zijn wij er zo snel mogelijk voor u! Wij geven vooraf altijd een voorspelling van hoe lang de behandeling zal duren.

Offerte aanvragen

100% vrijblijvende, gratis offerte op maat!

 • Wat is er aan de hand?

5/5 - (60 stemmen)
Call Now Button